100 godina nogometa u Prelogu

22.10.2013.

100 godina nogometa u Prelogu

19. listopada obilježeno je 100 godina NK Mladosti iz Preloga, a na svečanosti je bio nazočan i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Vrijedan jubilej proslavio je jedan od najstarijih klubova u Hrvatskoj, Mladost iz Preloga, pa se na prigodan način obilježila ta stogodišnjica. Između ostaloga, izrađena je posebna fotomonografija dr. Dragutina Feletara koja na 250 stranica donosi povijest nogometa u preloškom kraju, a u sklopu 10. kola 3. HNL Sjever odigrana je i utakmica protiv Čakovca. Prigodno, upravo je Čakovec bio protivnik Mladosti 1913. godine u prvoj odigranoj utakmici u klupskoj povijesti.

Na proslavi 100 godina nogometa u Prelogu bili su prisutni i predstavnici HNS-a - predsjednika Davora Šukera, izvršnog predsjednika Damira Vrbanovića i direktora reprezentacija Zorislava Srebrića ugostio je njihov domaćin i suradnik, predsjednik MNS-a Mato Kljaić.

U preloškom Domu kulture, predsjednik Šuker osvrnuo se na brojne aktualnosti u hrvatskom nogometu, a najavio je i pomoć HNS-a u rekonstrukciji preloškog stadiona.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri