Lulić: "Iskazati se protiv Brazila"

12.10.2013.

Lulić: "Iskazati se protiv Brazila"

Hrvatska U-17 priprema se za nastup na Svjetskom prvenstvu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a svoje će snage testirati u subotu protiv Brazila.

Uoči početka natjecanja na svjetskoj smotri za nogometaše do 17 godina starosti, Hrvatska će u Ujedinjenim Arapskim Emiratima odigrati prijateljsku utakmicu s Brazilom, jednim od najvećih favorita na nadolazećem natjecanju.

"To je vjerojatno najjača momčad na Svjetskom prvenstvu. Nadam se da ćemo se iskazati", kaže Osijekov Karlo Lulić, jedna od uzdanica izbornika Ivana Gudelja.

Hrvatsku u skupini očekuju ogledi s Marokom, Panamom i Uzbekistanom: "Radi se o najvećoj smotri, svi su uzbuđeni. Nema veće stvari od toga. Ova generacija još nije izgubila utakmicu. Prvo nam je cilj proći skupinu, ali mislim da možemo napraviti nešto veliko".

"Svakog protivnika maksimalno poštujemo i svakome ćemo pristupiti maksimalno ozbiljno", dodao je Lulić.

Na popisu putnika za Svjetsko prvenstvo nema kapetana Josipa Bašića, zbog ozljede: "Nedostajat će, on je vođa i kapetan ove momčadi. No, što je tu je, moramo i bez njega. Atmosfera je uvijek bila dobra i nema razloga da tako ne bude i dalje".

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri