Rakitić: "Domaća publika za dodatnu snagu"

18.11.2013.

Rakitić: "Domaća publika za dodatnu snagu"

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nada se da će protiv Islanda on i njegovi suigrači dobiti potreban poticaj s maksimirskih tribina.

Hrvatska - Island
Dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2014.
19. studenoga 2013., 20:15
Zagreb, stadion Maksimir

Hrvatska i Island odigrali su bez pogodaka u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za svjetsku smotru iduće godine te će konačna odluka pasti u Zagrebu.

Uoči zagrebačkog dvoboja govorio je i Ivan Rakitić, hrvatski reprezentativac i kapetan španjolske Seville: "Kao i Modrić, moram i ja preuzeti svoj dio odgovornosti. Nikada ne može samo jedan igrač voditi igru i riješiti utakmicu. Svi zajedno moramo dati više, a onda će biti lakše i Modriću i svima drugima".

"Još uvijek imamo prvu utakmicu u glavi i jasno nam je kakve ideje ima Island. Mi moramo igrati svoju igru, donositi loptu na njihovu polovicu i dominirati. Igranje pred domaćom publikom dat će nam dodatnu snagu i idemo po pobjedu", najavio je.

Rakitić ističe kako se reprezentacija marljivo priprema za uzvrat te vjeruje da će gledatelji biti jedna od prevaga na hrvatskoj strani.

"Razgovarali smo, analizirali i znamo što trebamo bolje napraviti. Na nama je da to popravimo. U sportu treba proći i neka teža vremena, no nadam se da ćemo imati potporu s tribina", rekao je Rakitić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri