Za one upisane prije 1. siječnja 2013. godine

Obavijest polaznicima Nogometne akademije HNS-a

18.09.2015.

Obavijest polaznicima Nogometne akademije HNS-a
Foto: Drago Sopta/HNS

Temeljem zahtjeva UEFA trenerske konvencije (verzija 2015 - članak 10./stavak 2.) Ravnatelj Nogometne akademije HNS je donio odluku po kojoj svi polaznici Nogometne akademije HNS-a koji su upisali jedan od tri osnovna tečaja (UEFA B; UEFA A ili UEFA PRO) ili jedan od specijalističkih tečajeva za trenere (Futsal B; Futsal A ili tečaj za trenere vratara A), prije 01. siječnja 2013. godine te do danas nisu položili potrebne ispite, niti im je izdana valjana diploma i licenca, ove ispite trebaju položiti do 31. prosinca 2015. godine. 


Ispiti se mogu polagati u objavljenim ispitnim rokovima, za sve tri razine edukacije te moraju biti prijavljeni elektronskom prijavnicom na internet stranicama HNS-a (http://hns-cff.hr/hns/nogometna-akademija/)

Ako do 31. prosinca 2015. polaznik ne položi preostale ispite gubi pravo i mogućnost daljnjeg polaganja ispita na toj razini edukacije.

Ako polaznik do propisanog datuma ne položi potrebne ispite a želi završiti razinu edukacije koju je započeo i na kojoj je zaustavljen, trebao bi ponovno upisati ovu razinu
edukacije, pod uvjetima upisa koji vrijede u trenutku upisa, odslušati predavanja te položiti sve ispite predviđene programom edukacije.

Ova odluka se ne odnosi na polaznike UEFA PRO razine edukacije kojima je za izdavanje diplome i licence ostao za položiti završni ispit.

Cjelovitu obavijest možete pronaći OVDJE.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri