Ugovor HNS-a i KN Uvijek vjerni

Uvijek vjerni: "Naše je srce uz Hrvatsku"

01.10.2015.

Uvijek vjerni: "Naše je srce uz Hrvatsku"
Foto: Drago Sopta/HNS

Povodom potpisivanja ugovora između Hrvatskog nogometnog saveza i Kluba navijača Uvijek vjerni održana je konferencija za medije.

Hrvatski nogometni savez i Klub navijača Uvijek vjerni potpisali su ugovor na tri godine te izrazili zadovoljstvo uz vjeru u uspješnu suradnju.

"Drago mi je što nastavljamo zajedno jer se nogomet igra za navijače, koji trebaju bodriti i pratiti svoje momčadi. Najbolja smo navijačka skupina bili još 1998. godine i nadam se da ćemo to ponovno biti, unatoč problemima. Učinit ćemo sve kako bismo 2016. godine opet bili u Francuskoj, a policiju i sve nadležne organe pozivamo u borbu protiv problema", naglasio je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Foto: Drago Sopta/HNS

U ime Kluba navijača Uvijek vjerni govorili su predsjednik Tomislav Milais te Mijo Šokčević, povjerenik za Austriju i član Izvršnog odbora Luka Radat.

Milais je istaknuo kako 99 posto podružnica udruge daje punu podršku hrvatskoj reprezentaciji.

"Mi smo ponosni na demokratski ustroj. Žao nam je zbog svega što se događa u zadnje vrijeme jer je naš cilj zajedništvo. Želimo pozitivno nastupati s obzirom da je hrvatska reprezentacija opće dobro svih nas, a Uvijek vjerni nikada nisu birali izbornike. Pravi navijači nikada neće biti za bojkot", kaže.

Šokčević se nadovezao: "Uvijek vjerni žele obnoviti rad sa Savezom, uvijek su bili vjerni te će to i ostati. Naše je srce uz Hrvatsku i hrvatsku reprezentaciju te se nadamo plasmanu u Francusku".

Snažnu podršku Kluba navijača Uvijek vjerni podvukao je i Radat: "Radit ćemo na zajedničkim projektima kako bismo osnažili svoje tribine, a u Francuskoj se nadamo ponavljanju uspjeha iz 1998. godine".

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri