Hrvatska U-17 čeka ogled sa SAD-om

Kalaica: "Možemo popraviti igru i proći dalje"

19.10.2015.

Kalaica: "Možemo popraviti igru i proći dalje"
Foto: Getty Images

Hrvatska U-17 otvorila je Svjetsko prvenstvo remijem s Čileom, a branič Branimir Kalaica vjeruje da mladi Vatreni dobrim nastupima u preostale dvije utakmice mogu proći skupinu.

Nakon prvog kola u Skupini A svjetske smotre za igrače do 17 godina, Nigerija vodi na tablici s tri boda, a slijede je domaćin Čile i Hrvatska s po jednim osvojenim bodom.

Pred domaćom publikom u Santiagu, Čile nije uspio nadjačati izabranike Darija Bašića (1:1).

"Nisam na terenu osjećao neki veliki pritisak, a publika me jako dizala", prokomentirao je jedan od stupova hrvatske obrane, Branimir Kalaica.

"Zadovoljan sam i bodom, ali ne toliko koliko bih bio sa sva tri. Mislim da igra nije bila onakva kakvu smo zamišljali. Čile je većinom imao posjed lopte, a mi smo trebali spojiti barem pet dodavanja kako bismo došli do gola i nešto napravili. Međutim, nismo to činili, odmah smo pokušali nešto napraviti samo jednim dodavanjem", nastavio je.

U drugom kolu Hrvatsku čeka okršaj s reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država, koju je Nigerija pobijedila rezultatom 2:0.

"Gledam pozitivno na nastavak natjecanja, siguran sam da možemo popraviti igru protiv SAD-a i protiv Nigerije te proći dalje", zaključio je Kalaica.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri