Protiv SAD-a lakše nego na otvaranju

Erlić: "Probili smo led, sada ćemo smirenije"

19.10.2015.

Erlić: "Probili smo led, sada ćemo smirenije"
Foto: Getty Images

Martin Erlić, jedan od mladih Vatrenih na svjetskoj smotri u Čileu, ističe kako će Hrvatska U-17 smireno tražiti pobjedu u drugom kolu protiv SAD-a.

Nakon remija s Čileancima na početku Svjetskog prvenstva, hrvatska reprezentacija do 17 godina starosti kreće po pobjedu protiv Sjedinjenih Američkih Država, u svom drugom nastupu.

"Mi svaku utakmicu igramo maksimalno motivirano i dajemo sve od sebe kako bismo postigli pozitivan rezultat. SAD je čvrsta momčad i također joj treba pobjeda, što znači da će biti dodatno motivirani, a mi ćemo se pripremiti što je bolje moguće i pokušati odigrati što bolju utakmicu", najavio je reprezentativni branič Martin Erlić.

Amerikanci su u prvom kolu poraženi od Nigerije 2:0, dok je Hrvatska imala probleme s posjedom lopte protiv Čilea.

"Sigurno ćemo u drugoj utakmici izgledati bolje na terenu jer smo protiv Čilea probili led. Osjetila se euforija, odnosno trema, a ovoga ćemo puta zaigrati smirenije i opuštenije", naglasio je Erlić.

"Nesumnjivo će nam biti lakše igrati ovu utakmicu nego susret otvaranja, ali najvažnije je da popravimo greške koje smo radili protiv Čilea te se nadam pobjedi", zaključio je.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri