Popularne cijene

Prodaja ulaznica za spektakl protiv Španjolske

13.11.2015.

Prodaja ulaznica za spektakl protiv Španjolske
Foto: Slobodan Kadić

Sjajnu hrvatsku mladu reprezentaciju idućeg utorka čeka veliki ogled protiv Španjolske u Rijeci, a Hrvatski nogometni savez odlučio se za popularne cijene ulaznica kako bi Rujevica bila popunjena do vrha.

Nakon uvjerljivog trijumfa protiv San Marina, izabranici Nenada Gračana dočekuju Španjolsku sa stopostotnim učinkom na početku kvalifikacija. Pojačani Mateom Kovačićem koji se mladima priključuje iz A reprezentacije, Mario Pašalić, Alen Halilović, Marko Pjaca, Marko Rog, Duje Ćaleta-Car i društvo vesele se najvećem domaćem izazovu u ovim kvalifikacijama.

"Španjolci imaju dobre igrače, ali mi moramo dati svoj maksimum. Ne bojimo se nikoga i nadamo se pozitivnom rezultatu", izjavio je Duje Ćaleta-Car nakon pobjede protiv San Marina u kojem su mladi Vatreni imali odličnu potporu navijača.

Naši mladići nadaju se izvrsnoj atmosferi i na Rujevici. Prema inicijativi i dogovoru predsjednika HNS-a Davora Šukera i predsjednika HNK Rijeka te dopredsjednika HNS-a Damira Miškovića, Hrvatski nogometni savez je, svjestan činjenice da ovakva momčad zaslužuje najbolju moguću potporu s tribina, odlučio ulaznice pustiti u prodaju po vrlo popularnim cijenama. Stoga su cijene niže od uobičajenih za utakmice HNK Rijeka na Rujevici, stadionu koji pruža ponajbolje uvjete navijačima u Hrvatskoj, a sve kako bi mlada reprezentacija imala idealno okruženje za važan susret sa Španjolskom.

HRVATSKA - ŠPANJOLSKA
Rujevica, Rijeka, 17. studenoga u 18:45 sati

I1/I2/I3/I4/I5: 30 kuna
Z1/Z2/Z9/Z10: 50 kuna
Z4/Z7/Z8: 70 kuna
Z5: 200 kuna
Z6: 125 kuna

Za djecu do sedam godina obračunava se 50 posto popusta na navedene cijene.

Prodaja ulaznica na zapadnim blagajnama:

Od 10. do 13. studenoga: 16:00 - 20:00 sati
Napomena: 10., 11. i 12. studenoga članovi i/ili pretplatnici imaju pravo prvokupa ulaznica. Članovi i/ili pretplatnici mogu kupiti dodatnu ulaznicu ovisno o raspoloživosti kapaciteta sektora, a za kupnju dodatne ulaznice za članove obvezno je predočenje osobne iskaznice druge osobe.

14. studenoga: 10:00 - 14:00 sati (slobodna prodaja)
15. studenoga: Zatvoreno
16. studenoga: 16:00 - 20:00 sati (slobodna prodaja)
17. studenoga: 16:00 - 20:00 sati (slobodna prodaja)

Prodaja ulaznica putem interneta na web stranicama HNK Rijeka.

Online prodaja krenula je 11. studenoga, a u prodaji su sljedeći sektori: I1, Z9, Z10 i Z1.

Dodatne informacije: Kupnja ulaznica bit će moguća samo uz predočenje osobne iskaznice. Jedna osoba može kupiti jednu ulaznicu (1/1). Isto pravilo vrijedi i za kupnju ulaznica putem interneta.

Pozivamo i Vas da dođete dati podršku našoj izvrsnoj mladoj reprezentaciji!

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri