Hrvatska u Rusiju po pobjedu

Vrsaljko: "Vrijeme iskoristiti za napredak"

13.11.2015.

Vrsaljko: "Vrijeme iskoristiti za napredak"
Foto: Drago Sopta/HNS

Šime Vrsaljko, igrač talijanskog Sassuola i hrvatski reprezentativac, ukazuje kako je sam dolazak među Vatrene velika čast, a svi se žele izboriti za mjesto na EP-u.

Izabranici Ante Čačića nastavljaju sa svojim pripremama za prijateljsko gostovanje kod Rusije u utorak, a Šime Vrsaljko siguran je da će treninzi biti maksimalno iskorišteni.

"Pred nama je vrijeme koje možemo iskoristiti za napredak. U jako smo pozitivnoj atmosferi, ugodno je znati da ste se izravno plasirali na Europsko prvenstvo i sada se moramo što bolje pripremiti za tu utakmicu s Rusijom", najavio je.

"Nastojat ćemo pobijediti. To nam donosi nastavak pozitivnog niza i očuvanje atmosfere, a ući ćemo maksimalno ozbiljno, makar je prijateljska utakmica. Svatko voli pobijediti, pa tako i mi", dodao je.

Izbornik Čačić naglasio je kako na proljeće očekuje veliku klupsku minutažu od svih igrača koji žele braniti hrvatske boje u Francuskoj.

"Pokušat ću što više igrati u klubu, s obzirom da to izbornik traži od nas. Svi će pokušati isto jer nam je osnovni cilj i san biti na popisu putnika za Europsko prvenstvo. Čim istrčimo na teren, moramo dati maksimum za Hrvatsku, a u Rusiji imamo priliku nametnuti se. Bit ćemo motivirani, na 100 posto", kaže Vrsaljko.

"Lijepo je čuti da me navijači žele od prve minute, no izbornik je taj koji će odlučiti. Na meni je trenirati, truditi se, a velika mi je čast uopće biti u reprezentaciji i učiti od starijih igrača, koji su već dugo godina ovdje i imaju mnogo iskustva", zaključio je hrvatski bočni branič.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri