Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Muška > A

Pjesme uz Vatrene

Odaberite navijačke
pjesme za EURO 2016.

25.01.2016.
Odaberite navijačke pjesme za EURO 2016.
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Koje biste navijačke pjesme voljeli čuti na francuskim stadionima prije i poslije utakmica hrvatske reprezentacije na Euru? Hrvatski nogometni savez poziva Vas da svojim glasom odredite koje će pjesme organizatori puštati na razglasu...

Odaberite omiljenu navijačku pjesmu za Euro:
Croatijo iz duše te ljubim
0,88%
Lijepa li si
80,06%
Mi smo prvaci
0,2%
Moja domovina
1,55%
Mojoj lijepoj
0,53%
Neka pati koga smeta
1,35%
Neopisivo
1,77%
Samo je jedno
1,91%
Srce vatreno
1,74%
Uvijek vjerni tebi
10,01%
Ukupno glasova: 27352

Kao i na proteklim europskim prvenstvima, svaka reprezentacija sudionica Eura imat će svoju "nacionalnu pjesmu" koja će se puštati putem razglasa uoči svake utakmice.

Uz to, još pet pjesama bit će vezane za svaku reprezentaciju te će se iste puštati tijekom slavlja nakon eventualnih pobjeda.

Hrvatski nogometni savez ovim putem poziva navijače da odaberu nacionalnu pjesmu te pet dodatnih pjesama za slavlje.

S desne strane nalazi se anketa s 10 ponuđenih pjesama u kojoj možete dati glas jednoj omiljenoj navijačkoj pjesmi. "Nacionalna pjesma" bit će ona s najviše osvojenih glasova, a idućih pet bit će poslane Uefi kao "pjesme za slavlje".

Glasove ćemo prikupljati do srijede 27. siječnja u 13:00 sati.

Hrvatska je na Euru smještena u skupinu D s europskim prvacima Španjolcima te reprezentacijama Češke i Turske s kojom otvara svoj nastup na prvenstvu 12. lipnja u Parizu.

Učitaj više