Ždrijeb polufinala Kupa

Hajduk na Dinamo, Rijeka na Slaven Belupo

15.02.2016.

Hajduk na Dinamo, Rijeka na Slaven Belupo
Foto: Drago Sopta/HNS

U ponedjeljak je u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza u Zagrebu održan ždrijeb polufinalnih parova Hrvatskog kupa.

Plasman u poluzavršnicu izborili su Dinamo, Rijeka, Hajduk i Slaven Belupo, a kuglice su odredile kako će se Hajduk suprotstaviti Dinamu, a Rijeka Slaven Belupu.

Foto: Drago Sopta/HNS

Ždrijebu su, uz predsjednika Povjerenstva za natjecanje Hrvatskog nogometnog kupa Nevena Kolića te povjerenika za natjecanje Prve HNL Josipa Breznog, prisustvovali i predstavnici četiri kluba sudionika polufinala, kao i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Foto: Drago Sopta/HNS

"Nama je plan osvojiti Kup, tako da nam je jednako s kojim se protivnikom kada susrećemo", rekao je Ante Šalinović, član Nadzornog odbora Hajduka.

 

"Nismo imali neke posebne želje, sve su četiri momčadi u polufinalu kvalitetne. Naravno, Hajduk je vrlo atraktivan protivnik i spektakl je zagarantiran s obzirom da se u kratkom razdoblju sastajemo i u prvenstvu. I nama je želja ponovno osvojiti Kup te očekujem neizvjesne susrete, a nadamo se finalu", nadovezao se Davor Bukovina, tehnički direktor Dinama.

Foto: Drago Sopta/HNS

"Mi smo spremni, i to je to", kratko je najavila predstavnica Rijeke, administrativna direktorica Marina Vela, a Robert Kerovec kao tehnički direktor Slaven Belupa ističe: "Mi smo vjerojatno autsajderi u ovom društvu, no pokušat ćemo pružiti dostojan otpor pa što bude".

Foto: Drago Sopta/HNS

Rijeka i Slaven Belupo igrat će prvu utakmicu 15. ožujka u 18 sati, a Hajduk i Dinamo 16. ožujka, također u 18 sati. Uzvrat u Koprivnici na rasporedu je 5. travnja, uzvrat u Zagrebu 6. travnja, a satnica će biti određena naknadno.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri