Pojačanje u organizacijskoj shemi HNS-a

Mila Horvat: "Novi izazov i novo poglavlje u profesionalnoj karijeri"

18.02.2016.

Mila Horvat: "Novi izazov i novo poglavlje u profesionalnoj karijeri"
Foto: Drago Sopta/HNS

Po dolasku u redove nogometne obitelji HNS-a Mila Horvat iskazala je zadovoljstvo zbog novog izazova u profesionalnoj karijeri.

Novo pojačanje u organizacijskoj shemi te budućim projektima Hrvatskog nogometnog saveza, Mila Horvat, po dolasku u redove Saveza za hns-cff.hr istaknula je kako nogomet čini velik dio njena života te kako će u svojoj novoj poslovnoj ulozi nastaviti sakupljati iskustva i znanja te održavati kvalitetu rada.

"Nogomet čini velik i važan dio mog života, još od malena kada sam bila samo navijač pa tako i posljednjih 14 godina u ozbiljnom, profesionalnom smislu. Stoga je sasvim logičan slijed, za mene, bio ostati i dalje uz nogomet."

Više od 13 godina Mila Horvat provela je radeći na Hrvatskoj radioteleviziji, od kojih je posljednjih deset godina provela isključivo u nogometu gdje se etablirala kao prva žena u povijesti hrvatskog sportskog novinarstva koja je postala ozbiljan novinar-analitičar te urednik nogometnih emisija. Surađivala je u svojoj karijeri na velikim projektima, pratila hrvatsku reprezentaciju na velikim natjecanjima, kao i brojna europska klupska natjecanja, ali i MAXtv Prvu ligu, a kroz godine je imala priliku i raditi ekskluzivne intervjue s velikim imenima iz svijeta nogometa. Također, za rad na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, kao prva žena sportska novinarka iz Hrvatske koja je izvještavala i uređivala emisije s mjesta događaja, Mila Horvat dobila je i nagradu Hrvatskog zbora sportskih novinara za televizijsko novinarstvo.

"Nakon mog dosadašnjeg rada i iskustva ovo mi je jedan drugačiji i novi izazov u svakom smislu, ali ujedno i prilika za dodatnu edukaciju i skupljanje novih iskustava i znanja. Zahvaljujem predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza Davoru Šukeru i svima ostalima na iskazanoj dobrodošlici. Oduvijek cijenim one pojedince koji, u bilo kojem području, znaju prepoznati kvalitetu i vrednovati je. A ja ću je, kao i do sada, nastojati i održati."

"Veselim se stoga novom poglavlju u mojoj profesionalnoj karijeri, budućim projektima i općenito suradnji sa svima koji rade i djeluju u hrvatskom nogometu, prate ga, navijaju i vole!"

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri