Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Natjecanja > Futsal

Sastanci s malonogometnim klubovima

Jozak: "Dijalogom do
poboljšanja"

01.03.2016.
Jozak: "Dijalogom do poboljšanja"
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Hrvatski nogometni savez organizirat će pojedinačne i zajedničke sastanke s malonogometnim klubovima kako bi kroz konstruktivan dijalog dogovorili korake za dodatno poboljšanje uvjeta za razvoj hrvatskog futsala.

Hrvatski nogometni savez želi nastaviti s ulaganjima u razvoj futsala te klubovima biti partner u omogućavanju najboljih mogućih uvjeta za razvoj, kako bi rezultate koje je u nekoliko posljednjih godina ostvarivala reprezentacija uspješno pratili i klubovi na međunarodnom planu.

U skladu s tim ciljem, Hrvatski nogometni savez je danas poslao poziv svim klubovima 1. HMNL za sastanke s predstavnicima HNS-a koje će predvoditi tehnički direktor Saveza dr. Romeo Jozak.

"Saslušat ćemo prijedloge i razmišljanja predstavnika svih klubova, poslušati izazove s kojima se suočavaju u radu i sagledati moguća rješenja", izjavio je Jozak.

Nakon pojedinačnih razgovora koji će se obaviti sa svakim klubom zasebno i koji će započeti u sljedećih nekoliko dana, HNS će sazvati plenum klubova 1. HMNL i 2. HMNL na kojima će se razgovarati o daljnjoj strategiji razvoja futsala kroz moguće korake za poboljšanje uvjeta rada klubova i funkcioniranja liga:

"Zaključke plenuma proslijedit ćemo odgovarajućim tijelima Saveza, završno s Izvršnim odborom HNS-a, na odluku. Naravno da želimo nastavak pozitivnog trenda i na reprezentativnoj i na klupskoj razini, i ne sumnjam da kroz konstruktivan dijalog s klubovima možemo doći do novih ideja i poboljšanja", zaključuje tehnički direktor Saveza, dr. Romeo Jozak.

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Portugal - Hrvatska

05.09.2020.

Ljestvica

1.Olmissum15+2133
2.Novo Vrijeme15+2032
3.Crnica15+729
4.Square15+225
5.Futsal Dinamo15+923
6.Vrgorac15+620
7.Uspinjača Gimka15-1317
8.Universitas Split15-1613
9.Alumnus Sesvete15-2012
10.Split15-167