Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Grassroots > Dječji i školski nogomet

Nogometni turnir U-14 momčadi

14. memorijal
vukovarskih
branitelja

20.04.2016.
14. memorijal vukovarskih branitelja
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

U Vukovaru se ovoga tjedna održava 14. memorijal vukovarskih branitelja.

Od 21. do 24. travnja u Vukovaru se održava 14. memorijal vukovarskih branitelja, nogometni turnir U-14 momčadi, uz suorganizaciju i pokroviteljstvo Hrvatskog nogometnog saveza.

Turnir će otvoriti natjecanje po skupinama. A skupinu čine Slaven Belupo, Split, Zagreb i selekcija Hrvata iz Austrije, dok se u skupini B nalaze selekcija Hrvata iz Njemačke, Hajduk, Istra 1961 i Cibalia. U skupini C natječu se Rijeka, Lokomotiva, Hrvatski dragovoljac i Vukovar 1991, dok su se u skupini D našli Dinamo, Inter, Osijek i selekcija Hrvata iz Švicarske.

Skupina A utakmice će igrati na gradskom stadionu u Borovu naselju, a s utakmicama će započeti u petak, 22. travnja. U 9 sati zaigrat će Slaven Belupo i selekcija Hrvata iz Austrije, dok će od 10:15 sati snage odmjeriti Split i Zagreb. Dan kasnije od 16:15 sati igraju Slaven Belupo i Zagreb, a od 17:30 sati Split i selekcija Hrvata iz Austrije. U subotu u 9 sati na rasporedu je susret Slaven Belupa i Splita, a u 10:15 sati momčadi Zagreba i selekcije Hrvata iz Austrije.

Na igralištu HNK Radnički u petak će od 9 sati u sklopu skupine B zaigrati selekcija Hrvata iz Njemačke i Cibalia, dok je od 10:15 sati na rasporedu susret Hajduka i Istre 1961. U petak u sklopu drugog kola od 9 sati igraju selekcija Hrvata iz Njemačke i Istra 1961, a od 10:15 sati Hajduk i Cibalia. Treće kolo u 9 sati u subotu otvaraju selekcija Hrvata iz Njemačke i Hajduk, dok će nakon njih od 10:15 sati zaigrati Istra 1961 i Cibalia.

Gradski stadion u Vukovaru domaćin je skupini C u sklopu koje će u petak od 9 sati zaigrati Rijeka i Vukovar, a od 10:15 sati Lokomotiva i Hrvatski dragovoljac. Dan kasnije od 16:15 sati igraju Rijeka i Hrvatski dragovoljac, a od 17:30 sati Lokomotiva i Vukovar. U subotu od 9 sati na rasporedu je susret Rijeke i Lokomotive, dok će od 10:15 sati zaigrati Hrvatski dragovoljac i Vukovar.

Skupina D svoje susrete igra na stadionu Ivan Barun u Bogdanovcima, a petak u 9 sati donosi ogled Dinama i selekcije Hrvata iz Švicarske, dok će od 10:15 sati zaigrati Inter i Osijek. Dinamo i Osijek zaigrat će u petak od 16:15 sati, a Inter i selekcija Hrvata iz Švicarske od 17:30 sati. Treće i posljednje kolo donosi u subotu dvoboj Dinama i Intera od 9 sati te Osijeka i selekcije Hrvata iz Švicarske od 10:15 sati.

Najbolje momčadi iz svake skupine u subotu će odmjeriti snage u polufinalnim susretima. Pobjednici skupina A i B svoje polufinale igraju na gradskom stadionu u Borovu naselju u 17 sati, dok će drugi polufinalni par, kojeg čine pobjednici skupina C i D, zaigrati na gradskom stadionu u Vukovaru, također od 17 sati. Utakmica za treće mjesto na rasporedu je u nedjelju u 9 sati na gradskom stadionu u Borovu naselju, a finale na istom mjestu od 10:30 sati.

Učitaj više