Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Grassroots > Dječji i školski nogomet

Izniman napredak

Održan treći
Nacionalni razvojni
kamp HNS-a u
Zadarskoj županiji

08.05.2016.
Održan treći Nacionalni razvojni kamp HNS-a u Zadarskoj županiji
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Nacionalni razvojni kamp HNS-a održan je u Zadarskoj županiji treći puta ove godine uz veliki napredak i velik broj talentirane djece.

Od 4. do 6. svibnja u gradu Pagu na igralištu Julovica održan je treći Nacionalni razvojni kamp HNS-a u Zadarskoj županiji u 2016. godini.

Na kampu, pod organizacijom HNS-a, Središta Split te NS Zadarske županije uz domaćinstvo NK Pag, sudjelovali su dječaci rođeni 2004. i 2005. godine, kao i djevojčice različitih uzrasta iz cijele Zadarske županije.

foto: Arhiva HNS

Kampu su prisustvovali glavni instruktor HNS-a Ivan Bedi, instruktor Središta Split Ivan Gudelj te instruktor NS Zadarske Županije Božidar Miletić, kao i treneri Krešimir Jaklin, Naum Batkoski, Marin Pedić, Stipe Pavičić, Zoran Arambašić te Tomislav Strenja.

foto: Arhiva HNS

Po održanom kampu glavni instruktor HNS-a Ivan Bedi imao je riječi hvale kako za organizaciju tako i za talentiranu djecu koja su sudjelovala.

"U odnosu na prethodnu godinu vidio se izniman napredak na ovogodišnjem Kampu. Ideja organiziranja ovakvih kampova je odlična i pun je pogodak kako bi se što ranije otkrila talentirana djeca. Nas cilj, kao i cilj hrvatskog nogometa, jest uključiti ovu djecu u kvalitetan trenažni proces. Uz odličnu organizaciju kamp je održan i na vrlo dobrom terenu što je svakako nova razina za nas, a razgovarali smo i s dogradonačelnikom grada Paga o poboljšanju infrastrukture kako bi se možda i neke naše druge djelatnosti vezane uz djecu održale u Pagu."

"Instruktor Miletić napravio je zapravo već veliku selekciju djece i vidi se da su ona stvarno talentirana i da su u pravom trenažnom procesu. Ne tako davno okupili smo djecu od 13 godina starosti, a sada smo se spustili na dob od deset do 12 godina i vjerujem kako će to dati iznimne rezultate je ćemo tako ranije moći djecu staviti u ozbiljnije trenažne procese", zaključio je Bedi.

Učitaj više