Treninzi U-11 i U-12 kategorija

Održani nacionalni razvojni kampovi Središta Rijeka i Sjever

31.05.2016.

Održani nacionalni razvojni kampovi Središta Rijeka i Sjever
Foto: Arhiva HNS

U Središtima Rijeka i Sjever održani su novi nacionalni razvojni kampovi Hrvatskog nogometnog saveza.

U sklopu Središta Sjever, a pod vodstvom instruktora Stanislava Vugrinca u Sv. Martinu na Muri na igralištu NK Bratstvo Jurovec u dva je dana održan nacionalni razvojni kamp na kojem je sudjelovalo 24 dječaka 2004. godišta te 29 dječaka 2005. godišta. Dječaci su odradili treninge i trening utakmice po vodstvom instruktora ŽNS Međimurje Dragutina Naranđe te trenera Nevena Bujanića, Franje Frakaša, Marka Mikolaja, Karla Kosalca i Danijela Štefulja.

Foto: Arhiva HNS

Trnovec je bio domaćin još jednog nacionalnog razvojnog kampa Središta Sjever, a u organizaciji ŽNS Varaždin na igralištu Trnje održani su treninzi za U-11 i U-12 kategoriju. Za U-12 kategoriju stručni su stožer činili Rade Herceg, Stanislav Lacko, Dario Jertec, Nikola Katalenić i Jurica Hanžek, dok su stručni stožer U-11 činili Robert Težački, Goran Labaš, Srebrenko Posavec, Kristijan Bizek i Saša Orlović. Oba uzrasta trenirala su uz trenera vratara Juricu Valentića te instruktora NS Sjever Stanislava Vugrinca. Na Kampu je sudjelovalo 20 dječaka 2004. godišta te njih 17 2005. godišta.

Foto: Arhiva HNS

Nacionalni razvojni kamp Središta Rijeka održan je u Gospiću pod vodstvom instruktora Mladena Ivančića. Na Kampu je sudjelovalo 15 dječaka 2005. godišta te 13 dječaka 2004. godišta, a obje grupe, uz instruktora Ivančića, vodili su Karlo Tomljenović i Predrag Bakarić. Također, na Kampu je sudjelovalo i 17 djevojčica raznih dobnih uzrasta koje su vodili instruktor NS HNS-a Mladen Ivančić, instruktor NS Rijeka Ivan Mijolović te Karlo Tomljenović i Predrag Bakarić. Trening nacionalnih manjina nije održan, budući da za isti nije bilo prijavljenih dječaka i djevojčica.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri