Selektivni treninzi za dječake i djevojčice

Nacionalni razvojni kampovi u Zagrebu i Pregradi

08.06.2016.

Nacionalni razvojni kampovi u Zagrebu i Pregradi
Foto: Arhiva HNS

U Zagrebu je održan nacionalni razvojni kamp Središta Zagreb za dječake i djevojčice, dok je Kamp za dječake održan i u Pregradi.

Na igralištu NK Vrapče održan je nacionalni razvojni kamp Središta Zagreb za djevojčice 2000., 2001., 2002. i 2003. godišta. Na selekcijskoj utakmici i treninzima sudjelovale su mlade igračice Agrama, Dinamo-Maksimira, Vrbovca, novoosnovanog kluba 4 Rijeke-Karlovac te Centra Ž.N.-Zagreb. Ukupno su na Kampu sudjelovale 74 djevojčice, a isti su vodili instruktorica ženskog nogometa Marija Margareta Damjanović te treneri ZNS-a Ivica Milković i Davor Cvetković, uz pomoć preostalih trenera s područja ZNS-a i iz mlađih dobnih uzrasta hrvatskih reprezentacija.

Foto: Arhiva HNS

Dan ranije na istom su igralištu održani selektivni treninzi i utakmica igrača rođenih 2004. godine, a koji su pristigli iz klubova ZNS-a, točnije, Lokomotive, Hrvatskog Dragovoljca, Španskog, Mladosti Buzin, Sesvetskog Kraljevca, Dubrave, Kustošije i Zagreba. Na Kampu je sudjelovalo 30 igrača i velik broj trenera s područja ZNS-a.

Foto: Arhiva HNS

U Krapinsko-zagorskoj županiji također je održan nacionalni razvojni kamp za U-11, U-12 i U-13 kategoriju. Domaćin Kampa bila je Pregrada, a u kategoriji 2005. godišta sudjelovalo je 33 igrača. U kategoriji 2004. godišta sudjelovalo je 52 igrača, dok je u U-13 kategoriji sudjelovao 31 igrač. 116 igrača pristiglo je iz 19 klubova s područja Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije, točnije, iz Zagorca, Oštrca, Ivančice, Mladosti iz Zaboka, Marije Bistrice i Beleca, Milengrada, Sloge, Jedinstva, Tondacha, Rudara, Straže, Radoboja, Gaja, Lobora, Klanjca, Toplica, Pregrade i Oroslavja. Uz vodstvo instruktora NSKZŽ Franje Kučka, na Kampu su sudjelovali i treneri Danijel Tomašković, Kristijan Mitrečić, Drago Bartolić, Nenad Kovačić, Hrvoje Jurina, Dragan Roksandić, Nikola Suntešić, Željko Rumbak, Drako Horvat i Ivan Anić Čurko.

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri