Video: Prva žena na klupi hrvatske reprezentacije

Iva Olivari: "Volim biti uz reprezentaciju i raditi svoj posao"

23.06.2016.

Iva Olivari: "Volim biti uz reprezentaciju i raditi svoj posao"
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatska nogometna reprezentacija u Francuskoj niže uspjehe uz odličnu igru, a u lijepe priče ubraja se i ona da je po prvi puta na klupi hrvatske reprezentacije sjedila jedna žena - team managerica Iva Olivari.

Pariz, Park prinčeva i prva utakmica hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Francuskoj, u hrvatskim će se redovima, osim po pobjedi Vatrenih nad Turskom, pamtiti i po zanimljivosti da je prvi puta jedna žena sjela na klupu hrvatske nogometne reprezentacije.

Iva Olivari dobri je duh hrvatske reprezentacije, izuzetno je cijenjena, za mnoge je igrače "teta Iva", iako bi, kako i sama kaže nekima mogla biti i majka, desna je ruka i od velike pomoći izborniku Anti Čačiću, uvijek je spremna pomoći i podijeliti savjet, dva, tri... U sportu je od malena, kao 14-godišnjakinja bila je prvakinja Hrvatske u tenisu, dok je u Hrvatski nogometni savez stigla 1992. godine. 

Foto: Drago Sopta/HNS

"Bila sam uzbuđena, ali dečki su mi bili velika podrška. Da mi je netko prije 30 godina rekao da ću završiti u nogometu, rekla bih da je to gotovo nemoguće, ali nikada ne znaš gdje će te život odvesti. Volim raditi svoj posao, biti uz reprezentaciju i uvijek ću dati sve od sebe da sve ispadne kako treba te da posao napravim najbolje što mogu. Kolege su mi također velika podrška, mi smo zapravo velika obitelj", kazala je team managerica hrvatske reprezentacije.

"Ona je dobri duh ove reprezentacije koja uistinu radi velik posao, od organizacije do papirologije, još malo pa će i na teren. Nikad se ne zna", uz osmijeh je kazao hrvatski reprezentativac Gordon Schildenfeld.

Priču o team managerici hrvatske nogometne reprezentacije Ivi Olivari pogledajte u video prilogu HNTV-a.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri