Završnica Prvenstva nogometnih središta

Pobjednici Varaždin, Hypo Limač i HAŠK

23.06.2016.

Pobjednici Varaždin, Hypo Limač i HAŠK
Foto: Arhiva HNS

U Sesvetama je odigrana završnica Prvenstva nogometnih središta za pionire, kadete i juniore, a titule pobjednika ponijele su momčadi HAŠKA-a, Hypo Limača i Varaždina.

Sesvete su bile domaćin završnice Prvenstva nogometnih središta za pionire, kadete i juniore.

U kategoriji pionira titula je pripala HAŠK Zagrebu, drugo mjesto zauzeo je Pomorac 1921, treće Sloga Nova Gradiška, četvrto Junak Sinj, a peto Bjelovar.

Foto: Arhiva HNS

Najbolji igrač u pionirskoj konkurenciji je igrač Pomorca 1921 Jakov Mandriva, najbolji strijelac Emanuel Matošević iz Sloge, najbolji vratar Sven Gojanec iz momčadi HAŠK-a, dok je najboljim sucem proglašen Tomislav Mioković. Nagrada za fair-play pripala je momčadi Bjelovara.

Foto: Arhiva HNS

Naslov je u kadetskoj konkurenciji ponijela momčad Hypo Limača, drugo mjesto zauzeo je Hrvatski Dragovoljac, treće Koprivnica, četvrto riječka Lokomotiva, a peto Junak iz Sinja.

Foto: Arhiva HNS

Najboljim igračem u kadetskoj konkurenciji proglašen je igrač Hypo Limača Toni Fruk, najboljim strijelcem Dejan Županec iz riječke Lokomotive, najboljim vratarem Ivica Huska iz Hrvatskog Dragovoljca, najboljim sucem Matija Horvat, dok je nagrada za fair-play pripala pobjedničkoj momčadi Hypo Limača.

Foto: Arhiva HNS

Momčad Varaždina slavila je u juniorskoj konkurenciji, drugo mjesto zauzeo je Zagreb, treće Hajduk, četvrto Slavija Pleternica, a peto riječka Lokomotiva.

Foto: Arhiva HNS

Igrač Varaždina Ivan Posavec proglašen je najboljim igračem, Borna Morton iz Zagreba najboljim strijelcem, njegov suigrač Bruno Javor najboljim vratarem, dok je najbolji sudac Ivan Župan. Nagrada za fair-play pripala je riječkoj Lokomotivi.

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri