Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Natjecanja > Hrvatski kup

Održan ždrijeb u Zagrebu

Poznati parovi
pretkola Hrvatskog
nogometnog kupa

03.08.2016.
Poznati parovi pretkola Hrvatskog nogometnog kupa
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

U Zagrebu je održan ždrijeb parova i domaćina utakmica pretkola završnog dijela natjecanja Hrvatskog nogometnog kupa za natjecateljsku sezonu 2016./2017.

Pod rukovodstvom Povjerenstva za natjecanje HNK-a, a kojeg čine predsjednik Neven Kolić te članovi Željko Bel i Josip Brezni, kao i uz nazočnost predstavnika klubova održan je ždrijeb parova i domaćina utakmica pretkola Hrvatskog nogometnog kupa.

U sklopu pretkola HNK-a snage će u Opuzenu odmjeriti Neretvanac i Suhopolje, u Biogradu na Moru Primorac i Jalžabet, u Novigradu će domaćin zaigrati s Kustošijom, u Solinu će domaća momčad odigrati susret sa Zagorom, u Čakovcu Međimurje s Karlovcem 1919, u Zagrebu je na rasporedu susret Rudeša i Oriolika, u Virju Podravca i Krka, u Soljanima Slavonije i Varaždina, u Krapini igraju Zagorec i Veli Vrh, u Pitomači domaćin snage odmjerava sa Slavijom, u Samoboru domaći nogometaši igraju protiv Međimurca, u Velikoj Gorici sastaju se Gorica i BSK, u Bjelovaru domaća momčad dočekuje Marsoniju, u Đakovu Đakovo Croatia ugošćuje Koprivnicu, u Lekenik stiže Vukovar 1991, dok će u Novskoj zaigrati Libertas i Otočac.

Utakmice pretkola HNK-a na rasporedu su u srijedu 24. kolovoza 2016. godine u 16 sati ukoliko klubovi ne postignu suglasnost za raniji termin. Igra se po jednostrukom kup sustavu: odigrat će se jedna utakmica, a u slučaju neodlučenog rezultata nakon 90 minuta, igraju se produžeci 2X15 minuta, a ako i po završetku produžetaka rezultat bude neodlučen, pobjednička momčad utvrdit će se izvođenjem jedanaesteraca.

Parovi pretkola HNK-a:
Neretvanac Suhopolje
Primorac - Jalžabet
Novigrad - Kustošija
Solin - Zagora
Međimurje - Karlovac 1919
Rudeš - Oriolik
Podravac - Krk
Slavonija - Varaždin
Zagorec - Veli Vrh
Pitomača - Slavija
Samobor - Međimurec
Gorica - BSK
Bjelovar - Marsonia
Đakovo Croatia - Koprivnica
Lekenik - Vukovar 1991
Libertas - Otočac

 

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Malta - Hrvatska

11.11.2021.

National Stadium, Ta' Qali