Slavljenička prijateljska utakmica

Vatreni na 110. rođendanu Segeste

31.08.2016.

Vatreni na 110. rođendanu Segeste
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu će uveličati proslavu 110. rođendana sisačke Segeste, najstarijeg hrvatskog kluba.

Vatreni su ovog tjedna okupljeni u Zagrebu kako bi se pripremili za nadolazeći početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, odnosno prvu utakmicu s Turskom, a pritom će odigrati i prijateljski susret u Sisku s domaćom Segestom, koja slavi 110. obljetnicu osnutka.

"Zadovoljstvo mi je i čast što možemo obilježiti obljetnicu najstarijeg hrvatskog kluba, omogućiti užitak gledateljima u Sisku, a koliko god će ta utakmica biti slavljenička, pomoći će nam pripremiti se za Tursku", najavio je izbornik seniorske reprezentacije Ante Čačić.

Hrvatska nogometna reprezentacija u Sisku je prije deset godina obilježila i 100. rođendan Segeste.

Zbog zdravstvenih poteškoća za dvoboj u Sisku ne konkuriraju vratar Danijel Subašić i lijevi branič Josip Pivarić, dok Tin Jedvaj ima problema s crijevnom virozom.

"Svi ostali će igrati. Shvaćamo taj susret maksimalno ozbiljno, kao jedan trening u kojem će se momčad dobro rastrčati i napraviti sve što nam situacija bude dopuštala. Tako ćemo uveličati Segestinu obljetnicu", istaknuo je izbornik.

Utakmica počinje u 17:30 sati, a prijenos je na Hrvatskoj nogometnoj televiziji (HNTV).

Ulaznice za susret Segeste i Hrvatske u prodaji su na tri prodajna mjesta na stadionu Segeste. Prodajna mjesta rade na dan utakmice do početka susreta.

Ulaznice su personalizirane te jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, a HNK Segesta postavila je sljedeće cijene ulaznica:

Natkriveni dio stadiona: 60 kuna
Nenatkriveni dio stadiona: 40 kuna

Tri najsretnija navijača koja kupe ulaznice bit će nagrađena dresom hrvatske nogometne reprezentacije, a izvlačenje dobitnika bit će na poluvremena utakmice Segeste i Hrvatske.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri