Novi susret u četvrtak

Mlade Hrvatice remizirale s Mađarskom

14.09.2016.

Mlade Hrvatice remizirale s Mađarskom
Foto: Arhiva HNS

U prvom prijateljskom susretu hrvatska ženska U-17 reprezentacija odigrala je 2:2 s mladim nogometašicama Mađarske.

U-17: MAĐARSKA - HRVATSKA 2:2 (1:0)

Prijateljski susret, Szepetnek.

Strijelci: 1:0 - Kralik (2'), 1:1 - Spajić (61'), 1:2 - Jedvaj (65'), 2:2 - Horvath (74')

Hrvatska: Adamović (od 76' Mandić), Čanjevac (od 70' Čuljak), Pavičić (od 66' Hrnjkaš), Kopić, Burčul (od 44' Tomkić), Bartolović (od 64' Jedvaj), Spajić, Čavić (od 54' Taritaš), Pernar (od 70' Terzić), Jakovac (od 28' Gegollaj), Dujmović (od 44' Dujmović). Izbornik: B. Miletić.

U prvom od dva prijateljska susreta Hrvatska U-17 pod vodstvom izbornika Božidara Miletića u mađarskom je Szepetneku odigrala 2:2 s vršnjakinjama Mađarske.

Povele su domaće nogometašice u drugoj minuti susreta pogotkom Fanni Kralik da bi u 61. minuti Helena Spajić bila sigurna za poravnanje rezultata. Na 2:1 za Hrvatsku četiri minute kasnije povisuje Karla Jedvaj, dok konačnih 2:2 postavlja Cintia Horvath u 74. minuti.

"Iza nas je jako zahtjevna utakmica. Mislim da do sada još nismo igrali s ovako kvalitetnim protivnikom, ali to smo i tražili s obzirom da nas u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo čekaju vjerojatno još kvalitetniji suparnici, odnosno, Francuska, Škotska i Kazahstan. U prvom poluvremenu smo pokušali sprovesti neke nove ideje što se nije pokazalo baš dobrim stoga smo u nastavku utakmicu odigrali na način koji je nama poznat i to nam je na kraju i donijelo pozitivan rezultat", kazao je nakon utakmice izbornik Miletić.

U četvrtak, 15. rujna, će mlade Hrvatice ponovno odmjeriti snage sa suparnicama iz Mađarske, a novi susret je na rasporedu u 11 sati u Prelogu.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri