Počela šesnaestina finala

Pet momčadi izborilo osminu finala Kupa

20.09.2016.

Pet momčadi izborilo osminu finala Kupa
Foto: Gordan Laušić

U utorak je odigran prvi dio šesnaestine finala Hrvatskog kupa, a plasman u idući krug osigurali su Cibalia, Dinamo, Inter, Lokomotiva i Šibenik. 

Uvjerljivom je pobjedom svoje mjesto u osmini finala Hrvatskog kupa osigurao zagrebački Dinamo. Modre je ugostio Veli Vrh, a vodstvo je Modrima donio Morris u prvom dijelu. U nastavku su konačnih 5:0 postavili dvostruki strijelac Olmo te Henriquez i Hodžić.

Vinkovčani su nakon vodstva Samobora i poravnanja preko Pervana s igračem više igrali produžetke, u kojima je Karačić postigao dva pogotka, a po jedan su dodali Dabro, Čuljak i Zgrablić za konačnih 6:1 Cibalije.

U produžetku je prošao i Šibenik, na gostovanju kod Međimurja. Sallustio je postigao vodeći pogodak za Šibenik u ranoj fazi, a u završnici je poravnao Kristić. Na samom isteku drugog produžetka za prolaz Šibenka pogađa Čagalj.

Lokomotiva je golovima Bočkaja i Grezde krajem prvog dijela svladala Krk 2:1, a Inter je u sadržajnoj završnici gostovanja kod BSK Bijelog Brda pobijedio 3:2. Odlučujuće su pogotke za Zaprešićane postigli Altiparmakovski i Puljić.

Preostale utakmice šesnaestine finala igraju se u srijedu s početkom u 15:30.

Hrvatski kup, šesnaestina finala:
Veli Vrh - Dinamo 0:5
BSK Bijelo Brdo - Inter 2:3
Krk - Lokomotiva 1:2
Samobor - Cibalia 1:6 (1:1, produžetak)
Međimurje - Šibenik 1:2 (1:1, produžetak)

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri