Kampovi Središta Split, Rijeka i Sjever

Nacionalni razvojni kampovi u Velom Vrhu, Starigradu i Drnišu

05.10.2016.

Nacionalni razvojni kampovi u Velom Vrhu, Starigradu i Drnišu
Foto: Arhiva HNS

U rujnu su nacionalni razvojni kampovi Hrvatskog nogometnog saveza održani i u Velom Vrhu, Starigradu i Drnišu.

Nacionalni razvojni nogometni kamp HNS-a od 21. do 23. rujna održan je u Drnišu za dječake U-11 i U-12 kategorije te za djevojčice. Kamp je za dječake održan pod vodstvom instruktora NS Šibensko-kninske županije Nikice Cukrova, dok je ženski dio Kampa održan uz vodstvo instruktora Središta Split Ivana Gudelja, regionalnog instruktora za ženski nogomet Središta Split Radoslava Tomasa te instruktora NS Šibensko-kninske županije, kao i trenera NK Šibenik Stipe Slavice. Na Kampu je sudjelovalo 13 djevojčica.

Foto: Arhiva HNS

Pula, točnije, NK Veli Vrh, bio je domaćin nacionalnog razvojnog kampa Središta Rijeka, a koji je održan od 26. do 29. rujna. Na Kampu je sudjelovalo po 28 dječaka 2004. i 2005. godišta, kao i 21 djevojčica. Stručni stožer činili su instruktor Središta Rijeka Mladen Ivančić, instruktori NS Istarske županije Zlatko Stanković i Ivan Mijolović, koordinator NS Istarske županije Vladimir Brmbolić, treneri Nikola Stanić i Robert Macan, trener vratara Kristijan Galešić, kao i Nenad Glušica, Asim Šehić, Andrej Baša i Vedran Stošić te doktor Filip Rozman.

Foto: Arhiva HNS

Nacionalni razvojni kamp NS Sjever održan je u organizaciji ŽNS Koprivnica 27. i 28. rujna u Starigradu. Na Kampu su trenirala 42 igrača 2004. godišta iz osam različitih klubova pod vodstvom Vedrana Medenjaka i Sergeja Milivojevića, kao i njihovih asistenata Željka Juga, Marija Preloga i Vedrana Vedriša, dok su dječake 2005. godišta, njih 41 iz devet klubova, trenirali Karlo Galinec i Marijo Dodik uz asistente Matiju Škrinjara te Marka Bartolića. U oba stožera kao trener vratara sudjelovao je Željko Sokač, dok je operativni dio Kampa pripao instruktoru NS Koprivničko-križevačke županije Vedranu Medenjaku.

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri