Santini dvostruki strijelac

Prvijenac Pašalića za Milan, Livaja donio bod Las Palmasu

04.12.2016.

Prvijenac Pašalića za Milan, Livaja donio bod Las Palmasu
Foto: Nikola Kurti

Mario Pašalić, Marko Livaja i Ivan Santini tresli su mreže u prvoligaškim dvobojima u Italiji, Španjolskoj i Francuskoj.

U sklopu 15. kola Serie A Milan je na svom terenu dočekao Crotone te upisao sva tri boda, a prvi je pogodak u crveno-crnom dresu postigao Mario Pašalić.

Momčad Crotonea povela je u 26. minuti preko Falcinellija, a u 41. minuti, nakon kornera za Milan, Pašalić glavom trese mrežu za poravnanje. Nakon promašenog kaznenog udarca Nianga, Lapadula nekoliko minuta prije kraja osigurava pobjedu Milanu 2:1.

Pašalić je igrao cijelu utakmicu.

Las Palmas je u 14. kolu španjolskog prvenstva gostovao kod Alavesa, a domaćin je od četvrte minute imao pogodak prednosti zahvaljujući Alexisu.

U 57. minuti, na ubačaj s lijeve strane, vrlo dobro reagira Marko Livaja i postiže pogodak koji je Las Palmasu donio bod (1:1). Livaja je ranije zaradio i žuti karton, a u 68. minuti zamijenio ga je Asdrubal.

U dvoboju odigranom u petak, Caen i Dijon remizirali su 3:3 u 16. kolu Ligue 1, a Ivan Santini postigao je prva dva pogotka momčadi Caena. Igrao je do 80. minute.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri