Odličan odaziv na Mejašima

100 djevojčica na festivalu nogometa u Splitu

08.12.2016.

100 djevojčica na festivalu nogometa u Splitu
Foto: Arhiva HNS

U Splitu je u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza održan festival nogometa koji je okupio 100 djevojčica u Osnovnoj školi Mejaši.

Na Mejašima je održan novi festival nogometa HNS-a na kojem je 100 djevojčica radilo s educiranim trenerima i upoznalo se s osnovama nogometa.

Uz sjajan doček domaćina i odličnu radnu atmosferu tijekom cijelog kampa, odrađen je cijeli predviđeni program na zadovoljstvo okupljenih djevojčica koje su došle u velikom broju.

Sudjelovala su i dva lokalna ženska nogometna kluba, Marjan i Split, a doprinos organizaciji i samom festivalu dali su Radoslav Tomas (instruktor ženskog nogometa za središte Split), Zvonko Balić (županijski koordinator za ženski nogomet), Zdravko Marić (županijski instruktor), Damir Roso (koordinator centra Solin-Kaštela-Trogir), Ivan Buljanović (koordinator centra Split i otoci), Tiho Trogrlić (koordinator HNS-a za kampove), Tiho Vrgoč (trener u ŽNK Split), Nikša Kekezović (trener u NK Adriatic) te Marija Margareta Damjanović i Hrvoje Matijević iz HNS-a.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri