Svečanost u Karlovcu

HZSN dodijelio nagrade najboljima u 2016. godini

20.02.2017.

HZSN dodijelio nagrade najboljima u 2016. godini

Na svečanoj dodjeli nagrada Hrvatskog zbora sportskih novinara u Karlovcu uručene su nagrade najboljim predstavnicima medija u 2016. godini.

Uz prisustvo državne tajnice za sport Janice Kostelić, predsjednika HOO-a Zlatka Mateše i karlovačkog gradonačelnika Damira Jelića, nagradu za novinara godine dobio je komentator HTV-a Drago Ćosić, a Neven Bertičević iz Sportskih novosti primio je priznanje za životno djelo.

Tomislav Židak iz Jutarnjeg lista nagrađen je za intervju godine zahvaljujući razgovorima s Ivicom Olićem, Josipom Skoblarom, Carlom Ancelottijem i Ljubom Barinom.

Nagradu za sportsku fotografiju zaslužio je Sanjin Strukić, fotoreporter Pixsella, a najbolja je reportaža bila ona o rodnom mjestu Cristiana Ronalda, Madeiri, autorice Kristine Leovac iz Sportskih novosti.

Priznanja su uručena i Ivi Čičinu Mašanskeru za knjigu Vratar u zaleđu/Golman u ofsajdu (publicistika), emisiji Sport nedjeljom na Z1 (najbolja TV-emisija), emisiji Sport i glazba na Drugom programu Hrvatskog radija (najbolja radijska emisija), Jurici Vukojeviću za praćenje Maratona lađa na Neretvi (lokalno novinarstvo), te Jurica Gizdić za knjigu Hrvatski olimpijci i odličnici (posebno priznanje). Za najbolju press-službu nagrađen je Košarkaški klub Cedevita, a srebrni olimpijac Damir Martin nagrađen je za suradnju s medijima.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri