Moglo se i do pobjede

Čolina i Krizmanić: "Opet smo dali sve od sebe"

09.05.2017.

Čolina i Krizmanić: "Opet smo dali sve od sebe"
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski reprezentativci do 17 godina David Čolina i Tomislav Krizmanić govorili su poslije ogleda sa Španjolskom na Europskom prvenstvu. 

Izabranici Darija Bašića završili su svoj nastup na europskoj smotri s jednim osvojenim bodom, zahvaljujući remiju protiv Španjolske u Kostreni, u sklopu trećeg kola Skupine A (1:1).

"Mogli smo izvući i više od boda, s obzirom da su Španjolci zabili u zadnjim minutama. Radilo se o padu koncentracije, da smo izdržali još malo izvukli bismo pobjedu", prokomentirao je David Čolina, strijelac prelijepog pogotka. 

"Zadovoljan sam pogotkom, premda je moja igra mogla biti i bolja. Moramo uvijek težiti višoj razini, jedino tako možemo postati još bolji", dodao je.

Kakva je bila priprema za utakmicu, s obzirom na izostanak rezultatskog značaja utakmice?

"Rekli smo da idemo na pobjedu, da ne odemo praznih ruku s Europskog prvenstva, u čemu smo na kraju i uspjeli. Naravno da je bilo teško pripremiti se, nikome nije lako u glavi nakon dva poraza. Ipak, uz pomoć trenera i svih u stručnom stožeru zaključili smo da opet treba dati sve od sebe", ispričao je Čolina.

Tomislav Krizmanić utakmicu je započeo u početnoj postavi Hrvatske.

"Hvala izborniku na pruženoj šansi, nadam se da su svi zadovoljni mojom igrom. Kao momčad zadovoljni smo jer smo pokazali da se možemo nositi s najjačima. Dali smo sve od sebe iako je Španjolska već bila osigurala prolaz", izjavio je. 

"Nažalost, opet smo primili pogodak u zadnjim minutama. Nedostaje nam i malo sportske sreće. Ovo je bilo uistinu veliko natjecanje, i hvala publici što nas je podržala. Nadam se da su vidjeli da smo dali sve od sebe i da nisu razočarani", zaključio je Krizmanić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri