U suradnji s klubovima

U Zagrebu održan dnevni kamp za djevojčice

09.06.2017.

U Zagrebu održan dnevni kamp za djevojčice
Foto: Arhiva HNS

U organizaciji Centra za ženski nogomet Zagreb Hrvatskog nogometnog saveza na terenu Zagrebella održan je dnevni kamp za djevojčice.

U četvrtak je na terenu NK Zagreba u Zagrebellu održan dnevni kamp, a u suradnji s klubovima koji djeluju na području centra Zagreb odazvalo se 18 djevojčica. U susret su izašli svi pozvani klubovi (ŽNK Vrbovec, ŽNK Dinamo i ŽNK Agram) te im organizatori upućuju zahvalu.

Nakon odrađenog zajedničkog zagrijavanja na glavnom terenu NK Zagreba, djevojčice su sa svojim trenericama prošle tri radne stanice. Nakon toga je uslijedio odmor u kojem su se djevojčice, zajedno s trenericama, osvježile te razgovarale o temama koje su prošle kroz stanice.

Na kraju je odigran kratak turnir na skraćenom prostoru te "utakmica" na dva velika gola. Nakon opuštanja i istezanja u završnom dijelu predane su potvrde o sudjelovanju, a uz zadovoljstvo odrađenim treninzima uslijedila je zahvala sudionicama.

Kamp su održale instruktorica za ženski nogomet centra Zagreb Tihana Nemčić, trenerica za ženski nogomet centra Zagreb Stella Gotal, trenerice Valentina Stipančević, Helenna Hercigonja-Moulton te studentice Kineziološkog fakulteta Paula Ambruš i Iva Bačić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri