Pripremni dvoboji u Zadru i Biogradu

Zadar domaćin kvalifikacijskih susreta ženske reprezentacije

05.02.2018.

Zadar domaćin kvalifikacijskih susreta ženske reprezentacije
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija kvalifikacijske će utakmice u travnju igrati u Zadru, a krajem veljače i početkom ožujka odradit će i pripremne susrete, također u Zadru te u Biogradu na Moru.

Izabranice Božidara Miletića natječu se u Skupini 4 kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Francuskoj 2019. godine, a slijede joj dvije domaće utakmice.

Hrvatice će 5. travnja Ukrajinu ugostiti na zadarskim Stanovima, a isti će stadion dočekati i reprezentaciju Mađarske 9. travnja.

Na rasporedu seniorske ženske reprezentacije nalaze se i dva prijateljska susreta, u sklopu zadarskih priprema za kvalifikacije. U Biograd na Moru 28. veljače u 17:00 sati stiže Crna Gora, dok će 6. ožujka u Zadru gostovati Bosna i Hercegovina, s početkom u 12:00 sati. U međuvremenu će 3. ožujka Crna Gora odmjeriti snage s Bosnom i Hercegovinom na stadionu Polača.  

Na tablici Skupine 4 vode Švedska i Danska s devet, odnosno šest bodova, a slijede Ukrajina s četiri, Hrvatska s dva i Mađarska s jednim bodom.

 

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri