U prostorijama Nogometne akademije

Plenarna sjednica drugoligaša u Sesvetama

05.02.2018.

Plenarna sjednica drugoligaša u Sesvetama
Foto: Arhiva HNS

U prostorijama Nogometne akademije HNS-a u Sesvetama održana je plenarna sjednica klubova Druge HNL.

Uz prisustvo HNS-ovog direktora za natjecanje i infrastrukturu Marijana Kustića, višeg savjetnika predsjednika HNS-a Zorislava Srebrića, povjerenika za sigurnost Miroslava Markovića te predsjednika NS Krapinsko-zagorske županije Stjepana Merkaša, Nogometna akademija HNS-a ugostila je plenum drugoligaških klubova.

Sjednicom su ravnali povjerenik za natjecanje Druge HNL Ivica Šparavec i tehnički tajnik klubova Druge HNL Darko Cvitković, a razgovaralo se o izgradnji drugoligaških terena i infrastrukture, po završetku prvoligaškog projekta, zatim o licenciranju klubova te sustavu natjecanja u sljedećoj sezoni. Osim toga, jednoglasno su prihvaćena izvješća za 2017. godinu.

Ivan Blažičko s Hrvatske nogometne televizije pritom je govorio kako unaprijediti televizijske prijenose i optimizirati marketinški potencijal drugoligaških klubova, a Miroslav Marković upozorio je na mogućnost da se prvoligaški problemi s navijačima pretoče i u drugoligaško natjecanje, uz potrebu za personifikacijom ulaznica u budućnosti.

Foto: Arhiva HNS

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri