Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Ženska > U-19

Podizanje lokalne i državne razine

U Medulinu održan
kamp ženskih
selekcija U-17 i U-19

06.02.2018.
U Medulinu održan kamp ženskih selekcija U-17 i U-19
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Medulin je od 1. do 3. veljače ugostio zimski kamp za nogometašice do 17 i do 19 godina starosti.

U vrhunskim uvjetima u Medulinu, tijekom kampa održani su predviđeni zajednički treninzi, dok je posljednjeg dana zbog izrazito lošeg vremena odrađen trening u teretani, uz sastanke na temu tehnike, taktike i kondicijske pripreme. 

Stručni stožer za uzrast do 17 godina činili su izbornica Tihana Nemčić i treneri Branka Juhas, Robert Krznarić i Hrvoje Goričanec, dok su u stožeru U-19 bili izbornik Hrvoje Matijević i treneri Stella Gotal i Radoslav Tomas. Krešimir Jaklin bio je trener vratarki za oba uzrasta.

foto: HNS

Branka Juhas (Osijek), Hrvoje Goričanec (Varaždin), Radoslav Tomas (Split), Tihana Nemčić (Zagreb) i Hrvoje Matijević (Rijeka) aktivno su sudjelovali u radu kampa i kao regionalni instruktori za ženski nogomet, s ciljem podizanja lokalne, a potom i državne razine tog sporta u Hrvatskoj.

Glavni instruktor Hrvatskog nogometnog saveza Sreten Ćuk odradio je nekoliko kvalitetnih sastanaka vezanih za razvoj ženskog nogometa, a kamp su posjetili i direktor natjecanja i infrastrukture HNS-a Marijan Kustić, koordinator natjecanja i grassroots manager Neven Šprajcer te viši savjetnik predsjednika HNS-a Zorislav Srebrić.

foto: HNS

"Želio bih se zahvaliti Hrvatskom nogometnom savezu koji nam je omogućio održavanje ovog kampa. Uspjeli smo ostvariti sve što smo i planirali, izuzev onoga što su nam poremetile vremenske nepogode, no i to smo prebrodili. Zamjetno je da Hrvatska u ženskom nogometu posjeduje talent, no potrebno nam je još više kvalitetnog rada unutar klubova kako bi te djevojke dosegle ono što svi želimo, a to je viša razina igre. Posvetimo li se svi zajedno tome, mislim da ćemo uspjeti jer djevojke uistinu pokazuju izniman talent", istaknuo je izbornik seniorske reprezentacije Božidar Miletić.

Učitaj više