Sastanak u središtu Split

Izbornik Dalić s Kustićem i Ćukom u Splitu

13.02.2018.

Izbornik Dalić s Kustićem i Ćukom u Splitu
Foto: HNS

U Splitu je održan sastanak tajnika i instruktora županijskih nogometnih saveza Nogometnog središta Split, a delegacija HNS-a je nakon sastanka prisustvovala i trenerskom seminaru na kojem je, između ostalih, predavao i izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić.

Predsjednik Nogometnog saveza županije Splitsko-dalmatinske, Marko Erceg, ugostio je delegaciju HNS-a u kojoj su bili direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić, glavni instruktor Sreten Ćuk, koordinator natjecanja i grassroots manager Neven Šprajcer, viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić i administrator natjecanja mlađih uzrasta Hrvoje Hrkač.

Na sastanku je predstavljen novi ustroj HNS-a te kalendar aktivnosti za 2018. godinu. Razgovaralo se o stanju i problematici unutar županijskih saveza, a predstavljen je i plan redovnih natjecanja seniora i mladeži, kao i program selektivnih aktivnosti županijskih saveza.

"Moramo pohvaliti trud svih trenera i nogometnih djelatnika u bazi, uvjerili smo se i ovdje u središtu Split koliko je aktivnosti kvalitetno odrađeno. Naravno da postoje i brojni izazovi, zbog čega je i važna ovakva koordinacija i komunikacija između HNS-a, središta i županijskih saveza. Čestitao sam telefonski predsjedniku Hajduka Ivanu Kosu na pobjedi u Vinkovcima, i tom prigodom poželio sve najbolje povodom 107. rođendana Hajduka. Trebamo nastaviti raditi na poboljšanju odnosa, a za to je prvenstveno potreban dijalog", izjavio je HNS-ov direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić.

Foto: HNS

Na sastanku su sudjelovali tajnici Ante Plazibat (središte Split), Hrvoje Kulušić (NSŠKŽ), Srđan Vrtikapa (ŽNSDN) i Mislav Knežević (NSZŽ) te instruktori Ivan Gudelj (središte Split), Radoslav Tomas (ženski nogomet, središte Split), Zdravko Marić (NSŽSD), Nikica Cukrov (NSŠKŽ), Jozo Bebić (ŽNSDN) i Božidar Miletić (NSZŽ).

Nakon sastanka, delegacija Saveza prisustvovala je na trenerskom seminaru u organizaciji instruktora NS Split Ivana Gudelja na kojem je sudjelovalo gotovo 300 trenera iz središta Split. Na seminaru su kao predavači sudjelovali i ravnatelj Nogometne akademije HNS-a Vatroslav Mihačić te izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić, koji je govorio o detaljima pripreme za utakmice s Ukrajinom i Grčkom, kroz koje je odveo Vatrene na FIFA Svjetsko prvenstvu u Rusiju.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri