Početak radova krajem svibnja

HNS objavio poziv za dostavu ponuda za obnovu igrališta

22.02.2018.

HNS objavio poziv za dostavu ponuda za obnovu igrališta
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski nogometni savez danas je objavio međunarodni poziv za dostavu ponuda za glavnog dobavljača hibridnih travnjaka na šest prvoligaških stadiona, u projektu donacije HNS-a koja se ostvaruje kroz Uefin Hat-Trick program financijske pomoći.

Savez će putem Hat-Trick programa financirati postavljanje vrhunskih travnjaka na šest prvoligaških stadiona - u Vinkovcima, Puli, Zaprešiću, Koprivnici te Zagrebu (Kranjčevićeva i Maksimir).

"Međunarodni je natječaj objavljen na hrvatskom i engleskom jeziku te pozivam sve zainteresirane s potrebnim referencama da se jave", poručio je na konferenciji za medije HNS-ov direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić.

Natječaj je otvoren do 20. ožujka, a sve informacije dostupne su na internetskim stranicama HNS-a. Očekuje se da se na natječaj jave svi relevantni hrvatski i europski dobavljači, od kojih se njih nekoliko već predstavilo rukovodstvu Saveza. Do sredine travnja, posebno povjerenstvo IO-a HNS-a odabrat će najpovoljnije ponude za sve terene i potpisati ugovor s najpovoljnijim ponuđačem ili ponuđačima. 

Foto: Drago Sopta/HNS

"S izgradnjom bismo krenuli u svibnju, kako bi radovi bili gotovi do srpnja, odnosno kako bi travnjaci bili spremni za novu natjecateljsku sezonu", pojasnio je Kustić. Dio radova bit će obavljen u koordinaciji s komunalnim tvrtkama u gradovima gdje se izvode radovi.

"HNS vodi brigu o infrastrukturi, zahvata će biti još, a kao što sam i najavio bit ćemo potpuno transparentni", zaključio je Kustić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri