Dogovor HNS-a i HRT-a

Američka turneja Vatrenih na HRT-u

13.03.2018.

Američka turneja Vatrenih na HRT-u
Foto: Gordan Laušić

Hrvatski nogometni savez (HNS) i Hrvatska radiotelevizija (HRT) postigli su dogovor o kupnji TV prava za izravne prijenose prijateljskih utakmica koje će hrvatska nogometna reprezentacija odigrati u SAD-u ovoga mjeseca.

Gledatelji HRT-a moći će uživati u dvije sjajne prijateljske utakmice koje će Hrvatska u najjačem sastavu odigrati krajem ožujka u SAD-u - plod je to dogovora predsjednika HNS-a Davora Šukera s rukovodstvom HRT-a.

Predvođeni kapetanom Lukom Modrićem, Vatreni će 23. ožujka na stadionu Hard Rock u Miamiju igrati protiv Perua. Peru je 11. reprezentacija svijeta, neporažena u posljednjih osam susreta kvalifikacija, a do svog prvog Svjetskog prvenstva nakon 26 godina Peruanci su stigli kroz dodatne kvalifikacije protiv Novog Zelanda.

Četiri dana kasnije, Hrvatska će se na spektakularnom stadionu AT&T u Dallasu suprotstaviti Meksiku s kojim je već igrala pet puta (tri pobjede i dva poraza). Meksikanci drže 17. poziciju na Fifinoj ljestvici, a plasmanom u Rusiju osigurali su Svjetsko prvenstvo sedmi puta zaredom - na prethodnih šest Meksikanci su svaki puta izborili drugi krug.

Utakmice protiv Meksika i Perua bit će izvrsna provjera hrvatskoj reprezentaciji uoči Rusije, kao što će biti sjajan uvod Hrvatskoj radioteleviziji za praćenje Svjetskog prvenstva, s kojeg će HRT prenositi sve utakmice.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri