Online obrazac za prijavu

Prijave za treću vratarsku konferenciju u Zagrebu

22.03.2018.

Prijave za treću vratarsku konferenciju u Zagrebu
Foto: Mario Ćužić

Hrvatski nogometni savez i Nogometna akademija HNS-a, zajedno s vanjskim suradnicima, treći put organiziraju vratarsku konferenciju na temu specifične pripreme vratara u nogometu.

Nakon dvije uspješno odrađene konferencije "International goalkeeping conference Croatia", Hrvatski nogometni savez i Nogometna akademija HNS-a u suradnji s dvojicom mladih stručnjaka u ovome području, Goranom Boromisom i Markom Šarlijom, organiziraju Treću međunarodnu vratarsku konferenciju

Prethodne dvije konferencije okupile su oko 150 polaznika s tri kontinenta, a svoja iskustva u radu s vratarima iznijelo je tada petnaestak predavača iz desetak europskih zemalja. 

Vodeći se premisom kako je, na ovim prostorima, samo najbolje dovoljno dobro, ove godine će konferenciji prisustvovati i na istoj predavati sam trenerski vrh iz klubova Liga petice. Među predavačima su se tako našli Rene Stam (Ajax), Ricardo Segarra (Barcelona), Maart Poom (Estonski nogometni savez), Andrew Sparkes (Swansea), Guy Martens (Genk), Ivica Roguljić (Hajduk), Vatroslav Mihačić (HNS) te Goran Boromisa (Dinamo).

Konferencija je na rasporedu od 24. do 26. svibnja 2018. godine u Zagrebu, točnije, u Sesvetama, u prostorima trening centra Nogometne Akademije HNS-a.

OVDJE možete preuzeti ponudu za smještaj.

[CUSTOMCONTROL:PrijavaKonferencija201805]

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri