Finalna pobjeda nad Vrgorcem

Split Tommy u Našicama podigao trofej Kupa

26.03.2018.

Split Tommy u Našicama podigao trofej Kupa
Foto: Drago Sopta/HNS

Momčad Split Tommyja pobjednik je ovosezonskog izdanja Hrvatskog malonogometnog kupa. Na završnom turniru u Našicama Splićani su nadjačali domaćina, a zatim i Vrgorac.

Završni turnir Hrvatskog malonogometnog kupa za sezonu 2017./2018. održan je 24. i 25. ožujka u Našicama, a u polufinalnim je utakmicama Split Tommy pobijedio domaće Našice 5:0, uz dva pogotka Perića, a Vrgorac je nadjačao Futsal Dinamo 5:1 uz hat-trick Martinca.

U nedjeljnom finalu tako su se sastali dalmatinski rivali Split Tommy i Vrgorac, a Splićani su pogocima Sutona (5'), Đuraša (26') i Fideršeka (37') vodili 3:0. U samoj završnici Martinac je sa svoja dva nova pogotka smanjio zaostatak Vrgorca na 3:2, no za izjednačenje više nije bilo vremena.

Igračima i stručnom stožeru Split Tommyja pehare i zlatne medalje uručili su član Komisije za mali nogomet HNS-a i potpredsjednik Uefine komisije za futsal Boris Durlen, predsjednik Komisije za mali nogomet HNS-a i član IO HNS-a Ile Topuzović, član Komisije za mali nogomet HNS-a Dario Skender te tajnik futsalskih i ženskih reprezentacija Denis Lukša.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri