Dva kvalifikacijska ispita za djevojke

Kustić: "Vjerujemo u dobre nastupe reprezentacije u Zadru"

04.04.2018.

Kustić: "Vjerujemo u dobre nastupe reprezentacije u Zadru"
Foto: Arhiva HNS

Hrvatska ženska reprezentacija priprema se u Zadru za kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvu protiv Ukrajine i Mađarske, a podršku reprezentaciji dao je i HNS-ov direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić.

Ukrajinke će na zadarskim Stanovima gostovati u četvrtak, 5. travnja s početkom u 17:00 sati, a Mađarice u ponedjeljak, 9. travnja, također s početkom u 17:00 sati.

Reprezentacija je u utorak sudjelovala na polaganju vijenaca u čast Hrvoju Ćustiću nakon čega je održala trening, a potom ih je posjetila i delegacija HNS-a.

Direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić tom je prigodom poželio djevojkama puno uspjeha:

"Vjerujem da ćete u Zadru imati dobru i pozitivnu atmosferu i da ćete na pravi način završiti kvalifikacije što se tiče domaćih utakmica. Znamo da vas nakon toga čekaju teške utakmice u Švedskoj i Danskoj, tako da su ove utakmice najbolja prilika za nove bodove. Time biste potvrdile da je ženski nogomet u Hrvatskoj u uzlaznoj putanji, a upravo to ste pokazale svojim igrama do sada. Želim vam puno sportske sreće i, naravno, uspjeha u ove dvije utakmice."

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri