Čop u nadoknadi za bod

Pogodak Perišića vrijedan pobjede, Kramarić asistent u golijadi

22.04.2018.

Pogodak Perišića vrijedan pobjede, Kramarić asistent u golijadi
Foto: Gordan Laušić

Ivan Perišić postigao je drugi, pobjedonosni pogodak Intera kod Chieva, dok je Andrej Kramarić upisao jednu asistenciju u visokoj pobjedi Hoffenheima kod RB Leipziga. Duje Čop u sudačkoj je nadoknadi osigurao bod Standardu.

Inter je kod Chieva gostovao u sklopu 34. kola Serie A, a crno-plavi su poveli u 50. minuti utakmice, kada je precizan bio Icardi.

Već u 61. minuti bilo je 2:0 - vrlo lijepu akciju milanskog sastava u šesnaestercu je okončao hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, na dodavanje Rafinhe.

Poraz domaćina ublažio je Stepinski u samoj završnici utakmice, a Perišića je minutu ranije zamijenio Candreva. Marcelo Brozović odradio je cijeli susret u redovima Intera, koji ima samo bod manje od treće Rome i četvrtog Lazija.

Hoffenheim je u 31. kolu Bundeslige slavio 5:2 kod RB Leipziga, jednog od izravnih konkurenata za plasman u europska natjecanja.

Napadač Vatrenih Andrej Kramarić odigrao je svih 90 minuta te je pritom ubilježio jednu asistenciju. U 59. minuti ubacio je Utha, koji postiže četvrti pogodak gostiju.

Petoplasirani Hoffenheim sada ima dva boda više od RB Leipziga te dva manje od četvrtoplasiranog Bayera, čije boje brani Tin Jedvaj.

U sadržajnoj utakmici belgijskog prvenstva Club Brugge i Standard odigrali su neriješenih 4:4, a izjednačenje je gostima iz Liegea donio Duje Čop u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Čop je u igru ušao u 71. minuti, a Matej Mitrović nije nastupio za Club Brugge zbog ozljede. Club Brugge, pod vodstvom Ivana Leke, vodi na tablici sa sedam bodova više od Anderlechta, a Standard je na trećem mjestu.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri