Javna prodaja kroz klubove finaliste

Ulaznice za finale Hrvatskog kupa

14.05.2018.

Ulaznice za finale Hrvatskog kupa
Foto: Gordan Laušić

U srijedu 23. svibnja na stadionu HNK Cibalia u Vinkovcima bit će održano finale Hrvatskog nogometnog kupa u kojem će se sastati Dinamo i Hajduk. Ovim putem obavještavamo javnost o raspodjeli i prodaji ulaznica za navedeni susret.

Ulaznice u javnoj prodaji dostupne su kroz klubove finaliste, Dinamo i Hajduk. Hajduk prodaje ulaznice od utorka 15. svibnja, s pravom prvokupa za pretplatnike HNK Hajduk. Dinamo će također početi s prodajom u utorak 15. svibnja, a detalji će biti objavljeni na internetskoj stranici kluba.

Klubovi su dobili po 30 posto kapaciteta stadiona, koji za ovu utakmicu iznosi 8100 sjedećih mjesta. HNK Cibalia je za svoju nogometnu obitelj dobila 27 posto kapaciteta, a Hrvatski nogometni savez za svoje potrebe, uključujući protokol, sponzore i partnere, ima osam posto kapaciteta stadiona.

Sukladno postojećem dogovoru HNS-a i Ministarstva hrvatskih branitelja, pet posto kapaciteta omogućeno je za braniteljske udruge, a raspodjelu tih ulaznica koordinirat će Ministarstvo hrvatskih branitelja.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri