Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Grassroots > Manjine

Na stadionu NK GOŠK

Deseti nogometni
kamp nacionalnih
manjina u Dubrovniku

17.05.2018.
Deseti nogometni kamp nacionalnih manjina u Dubrovniku
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski nogometni savez i Svjetska organizacija Roma organiziraju deseti jubilarni nogometni kamp nacionalnih manjina 30. svibnja 2018. godine u Dubrovniku.

Nogometni kampovi nacionalnih manjina u organizaciji HNS-a i Svjetske organizacije Rome nagrađeni su 2016. kao jedan od tri najbolja grassroots projekta u Europi od strane Uefe. Projekt je prošle godine dobio i nagradu Uefine Zaklade za djecu.

Deseti kamp nogometni nacionalnih manjina bit će održan na stadionu NK GOŠK u Dubrovniku s ciljem promoviranja nogometa kao sredstva u borbi protiv nasilja, rasizma i diskriminacije. Očekuje se da će 30. svibnja na nogometnom kampu u Dubrovniku biti prisutno 150 djevojčica i dječaka, od kojih će mnogi biti pripadnici nacionalnih manjina s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

Podršku jubilarnom desetom kampu nacionalnih manjina izrazili su gradonačelnik Dubrovnika Mate Franković te župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić.

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Slovačka

16.11.2019.

Rujevica, Rijeka