Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Natjecanja > Hrvatski kup

Budite ponosni navijači

Informacije za
navijače uoči finala
Hrvatskog kupa

18.05.2018.
Informacije za navijače uoči finala Hrvatskog kupa
foto: Gordan Laušić
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • RSS

Za vrijeme utakmice finala Hrvatskog nogometnog kupa u kojem se sastaju GNK Dinamo i HNK Hajduk (stadion HNK Cibalia, srijeda, 23. svibnja 2018, 19:00 sati) bit će na snazi posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu.

Stadion HNK Cibalia bit će otvoren za navijače od 16:30 sati.
Zbog opsežnih mjera sigurnosti koje će se poduzimati s ciljem onemogućavanja unošenja zabranjenih predmeta i sredstava na prostor stadiona pozivamo navijače da dođu na stadion što ranije.

ULAZNICE ZA UTAKMICU

Prodaja ulaznica je organizirana od strane GNK Dinamo iz Zagreba, HNK Hajduk iz Splita i HNK Cibalia iz Vinkovaca zaključno do 21. svibnja 2018. godine.

22. i 23. svibnja 2018. godine neće biti prodaje ulaznica niti je predviđena prodaja ili zamjena ulaznica na stadionu HNK Cibalia.

Podsjećamo da su ulaznice personalizirane i kao preduvjet za ulazak na stadion potrebno je uz ulaznicu predočiti i važeći osobni dokument.

INFORMACIJE O PROMETU NA DAN UTAKMICE

Preporučujemo pri dolasku u Vinkovce korištenje autoceste A3 Zagreb-Lipovac te se s iste izlazak na izlazu za Vinkovce.

Prihvat navijača HNK Hajduk od strane policije će biti organiziran na autocesti A3 na benzinskoj postaji Babina Greda dok će prihvat navijača GNK Dinamo od strane policije biti organiziran na autocesti A3 na naplatnim postajama Županja, kao i na prilaznim pravcima Vinkovcima.

Pozivamo navijače da prilikom dolaska u Vinkovce i na stadion koriste sljedeća parkirališta:

- Navijači GNK Dinamo će parkirati svoja vozila na parkiralištu u ulici H. V. Hrvatinića između prodajnih centara BONUS – OPEL na državnoj cesti D55 (ulaz u Vinkovce od Županje) te će biti prevezeni i poslije utakmice vraćeni autobusima gradskog prijevoza do stadiona HNK Cibalia.

- Navijači HNK Hajduk će parkirati svoja vozila na parkiralištu uz teniske terene s južne strane stadiona HNK Cibalia.

- Ostali gledatelji i navijači će parkirati vozila na parkiralištu u ulici J. Matasovića na prostoru kod HAK-a koji je na udaljenosti oko 300 metara od stadiona.

Na parkirališnim prostorima stadiona HNK Cibalia će biti zabranjen promet i parkiranje zbog ograničenog broja parkirališnih mjesta osim za akreditirana vozila. Svi organizirani autobusi s parkirališnim propusnicama bit će propušteni do stadiona te će isti nakon iskrcaja biti upućeni na određena parkirališta do završetka utakmice.

FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Molimo navijače da se pridržavaju odredbi vezanih na Zakon o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o javnom redu i miru, osobito vezano na neprimjereno skandiranje, konzumaciju alkohola i uporabu pirotehnike.

Do 15:30 sati je potrebno donijeti velike transparente kada će se izvršiti pregled istih. Od 15:30 do 16:30 sati bit će omogućeno postavljanje istih na ogradu stadiona (maksimalne visine do 1.00 m) te će biti moguće unijeti navijačke rekvizite (bubnjevi, megafoni, veće zastave i sl.). Sukladno rečenome molimo da se obavijeste navijači o potrebi ranijeg dovoženja istih u Vinkovce.

Na tribine se neće moći unijeti kišobrani, boce, upaljači, kovanice i drugi predmeti pogodni za ozljeđivanje ili izazivanje požara. Također neće biti moguć unos zastava ili transparenata dimenzija većih od 2.00 m x 1.00 m odnosno neprimjerenog sadržaja.

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice.

Ujedno koristimo priliku da Vas upoznamo da će policija sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, vršiti video i foto snimanje uže zone i samog prostora stadiona.

Upotreba pirotehnike nije dozvoljena te će se oni koji je budu upotrebljavali procesuirati sukladno Zakonu o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

Još vijesti

 • Održan ždrijeb parova Kupa za mlađe uzraste

  09.01.2019.

  Održan ždrijeb parova Kupa za mlađe uzraste

  U sklopu zimskog kampa Hrvatskog nogometnog saveza u Novigradu održan je ždrijeb parova međukola i četvrtfinala Hrvatskog kupa za mlađe uzraste. U srijedu su izvlačenju parova Hrvatskog nogometnog...

 • Video: Osijek gostuje kod Dinama, Inter domaćin Rijeci

  11.12.2018.

  Video: Osijek gostuje kod Dinama, Inter domaćin Rijeci

  U prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza izvučeni su parovi polufinala Hrvatskog kupa: Dinamo će ugostiti Osijek, a Inter Rijeku.   Po odigranim susretima četvrtfinala, plasman u polufinale Kupa...

 • Video: Osijek i Dinamo upotpunili popis polufinalista Kupa

  05.12.2018.

  Video: Osijek i Dinamo upotpunili popis polufinalista Kupa

  U srijedu su se Interu i Rijeci u polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa pridružili Osijek i Dinamo, zahvaljujući pobjedama nad Hajdukom i Slaven Belupom. U srijedu su obje utakmice četvrtfinalnog...

 • Video: Inter i Rijeka prvi osigurali polufinale Kupa

  04.12.2018.

  Video: Inter i Rijeka prvi osigurali polufinale Kupa

  Nogometaši Intera i Rijeke plasirali su se u ovosezonsko polufinale Hrvatskog kupa pobjedama nad Vinogradarom i Lokomotivom. U prvoj utakmici četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa, Inter je u...

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Azerbajdžan

21.03.2019.

Stadion Maksimir, Zagreb