Veliko priznanje i oštra konkurencija

Bradarić: "Znamo se nositi s velikim očekivanjima javnosti"

27.05.2018.

Bradarić: "Znamo se nositi s velikim očekivanjima javnosti"
Foto: Drago Sopta/HNS

Filip Bradarić, vezni igrač Rijeke i hrvatske reprezentacije, razgovarao je u nedjelju prijepodne u Rovinju s predstavnicima medija.

Poziv za Svjetsko prvenstvo i konkurencija u veznom redu

"Čast mi je opet biti u krugu reprezentativaca, pogotovo onih koji odlaze na Svjetsko prvenstvo. Radujem se nadolazećim danima, sigurno će atmosfera biti fenomenalna. Izuzetno mi je priznanje već i biti na popisu u konkurenciji veznjaka poput Modrića ili Rakitića, to je potvrda da je izbornik nešto vidio u meni ove sezone. Mogu biti sretan i ponosan na sebe, i dat ću svoj maksimum, a neka će prigoda sigurno doći. Uvjeren sam da Hrvatska ima pravu momčad i može napraviti velike stvari"

Finale Lige prvaka

"Gledao sam naše suigrače sa zadovoljstvom. Čestitam Real Madridu na osvojenom trofeju, napravili su velike stvari zadnjih godina. Mislim da je najteže vrataru Kariusu, ali i to se događa u nogometu te treba izaći jači iz toga"

Otvoreni trening u Rovinju

"Uvijek je lijepo kada nas dođu vidjeti i djeca, to nas vraća u mladost kada smo s dječjim zadovoljstvom gledali i igrali nogomet, pratili zvijezde i nadali se biti poput njih. Ja sam s ocem išao pratiti Hajduk i reprezentaciju, nekad sam i plakao, tako da se mogu poistovjetiti s najmlađim navijačima. Pamtim i Francusku '98, imao sam svega šest godina, ali sjećam se utakmice s Njemačkom, ljudi su se na Braču bacali u more od sreće. Htio sam i ja, ali mi nisu dali"

Početak SP-a protiv Nigerije i pripadajući pritisak

"Imamo dosta vremena za pripremu te još dvije prijateljske utakmice protiv sličnih suparnika. Prva je utakmica najvažnija, ali ja vjerujem u ovu momčad. Osjeti se veliko očekivanje u javnosti, no to smo sami nametnuli svojim igrama. Znamo se nositi s time"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri