"Zajednički rast"

HNS potpisao ugovor o suradnji sa Specijalnom bolnicom Sv. Katarina

04.06.2018.

HNS potpisao ugovor o suradnji sa Specijalnom bolnicom Sv. Katarina
Foto: Drago Sopta/HNS

U Opatiji je svečano potpisan Ugovor o suradnji i partnerstvu između Hrvatskog nogometnog saveza i Specijalne bolnice za ortopediju, kirurgiju, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina.

Hrvatski nogometni savez i Specijalna bolnica Sv. Katarina dogovorili su nastavak suradnje i partnerstva, što je obilježeno svečanim potpisom ugovora. 

"Hrvatska nogometna reprezentacija bila je i ostala ponos hrvatske države u svakom segmentu rada i djelovanja, nijedna druga aktivnost nije toliko proslavila Hrvatsku. Hvala HNS-u na povjerenju, a duboko sam uvjeren da će reprezentativci i stožer dati svoj maksimum u Rusiji i predstavljati Hrvatsku u najboljem mogućem svjetlu. Sv. Katarina bit će uvijek uz vas, svaki puta kada je potrebno, a nadam se da će toga biti što manje", rekao je predsjednik Upravnog vijeća prof. dr. sc. Dragan Primorac.

"Specijalna bolnica Sv. Katarina jedina je u Europi s američkom akreditacijom Global Healthcare i prva je zdravstvena institucija koja je primijenila aplikaciju mezehimalnih matičnih stanica u prolongiranju vijeka sportaša. Radi na jednom mjestu kompletnu dijagnostiku, operacije i rehabilitacije, surađuje s klinikama diljem svijeta te primjenjuje najnovije metode", dodao je.

Foto: Drago Sopta/HNS

Potpisivanju ugovora nazočili su i hrvatski izbornik Zlatko Dalić te reprezentativci, a izbornik je poručio: 

"Veselimo se nastavku suradnje. Važno nam je znati da iza nas stoje eminentni stručnjaci. Nadam se da ćemo i mi kao reprezentacija i vi kao bolnica napraviti dobre rezultate, da ćemo zajedno rasti te da ćemo mi u Rusiji opravdati povjerenje cijele Hrvatske, da ćete vi kao naši partneri biti ponosni na nas".

Po potpisu, igračima i članovima stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije uručeni su prigodni darovi, kao i predstavnicima vodstva Specijalne bolnice Sv. Katarina, nakon čega je upriličeno i zajedničko fotografiranje.

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri