Nigerija najveća nepoznanica

Pivarić: "Prvi dojmovi odlični, nadam se energiji iz Francuske"

11.06.2018.

Pivarić: "Prvi dojmovi odlični, nadam se energiji iz Francuske"
Foto: Drago Sopta/HNS

Josip Pivarić prenio je prve dojmove hrvatske reprezentacije po dolasku u kamp u Iličevu te trening-centar u Roščinu.

Hrvatska - Nigerija
Svjetsko prvenstvo, Skupina D, 1. kolo.
16. lipnja 2018., 21:00.
Stadion Kalinjingrad, Kalinjingrad.

Hrvatska očekivanja u Rusiji

"Uzbuđeni smo, prvi nam je dan u Rusiji, jedva čekamo treninge i završne pripreme za Nigeriju. Preostala su nam još četiri dana, nadam se uspješnom startu i onda ćemo korak po korak - vidjet ćemo koliko možemo. Najteži je suparnik u skupini Argentina, ali najvažnija je sada Nigerija, ujedno i najveća nepoznanica. Nigerija je fizički moćna, napadački im je trojac izrazito brz, a naš će nas stručni stožer maksimalno upoznati sa svim njihovim prednostima i manama. S Islandom smo se susretali više puta, a svaka je utakmica na kraju jednako vrijedna, svaka nosi tri boda"

Ugođaj među Vatrenima

"Atmosfera je prilično dobra, a često je određuje rezultat. Izgubili smo od Brazila i nismo bili najsretniji, ali došli smo ovamo s pobjedom protiv Senegala te nestrpljivo čekamo sljedeću utakmicu, tu s Nigerijom, koja bi joj mogla biti slična. Ishod protiv Nigerije uvelike će odrediti hoće li atmosfera u nastavku natjecanja biti dobra ili loša"

Dojmovi po dolasku

"Prvi dojmovi su nam odlični. Hotel je dobar, teren izgleda odlično i čuo sam sve najbolje o ovdašnjim lokacijama. Nadam se da ćemo energiju iz Francuske imati i ovdje u Rusiji, samo se nadam da ćemo imati više sreće"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri