Dobra suradnja s Perišićem

Rebić: "Dajem sve od sebe za Hrvatsku i uvijek ću davati"

19.06.2018.

Rebić: "Dajem sve od sebe za Hrvatsku i uvijek ću davati"
Foto: Drago Sopta/HNS

Ante Rebić također je u utorak najavio nadolazeću utakmicu s Argentinom u Nižnjem Novgorodu.

Argentina - Hrvatska
Svjetsko prvenstvo, Skupina D, 2. kolo.
21. lipnja 2018., 20:00 CET
Stadion Nižnji Novgorod, Nižnji Novgorod.

Borbenošću do reprezentativnog statusa

"U klubu igram u kontinuitetu već dvije godine i dajem sve od sebe, a momčad stavljamo na prvo mjesto, ispred svega ostaloga, i to se vidi na našem zalaganju protiv Nigerije. Drago mi je da sam uopće s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu, to mi je čast, i nije mi važno jesam li na klupi ili u udarnoj postavi. Naravno da mi je draže igrati, i pokušat ću opravdati izbornikovo povjerenje kako bih što duže ostao u reprezentaciji"

Zajedništvom protiv Argentine

"Protiv Argentine moramo biti kao jedno. Često smo zajedno, dišemo kao jedan i vjerujem da će tako ostati u budućnosti. Njima je Messi 50 posto momčadi i budemo li se branili poput Islanda, mislim da imamo velike šanse. Možda ćemo Perišić i ja imati najviše prostora, no to ovisi i o dodatnoj analizi i našim suigračima"

Suradnja s Perišićem i čvrst ulazak u duele

"I Perišić i ja bolje se snalazimo na lijevoj strani, no surađujemo, nije ni meni ni njemu problem igrati desno po potrebi, tako da nam je to zapravo svejedno. Ja u duele uvijek ulazim sa 100 posto, a neki suci puštaju više, neki manje. Dajem sve od sebe i uvijek ću davati, a u zadnjih nekoliko utakmica nisam dobio karton, pazim sve više na to"

 

Dosadašnji rezultati na Svjetskom prvenstvu

"Mnogo je iznenađenja, stoga ne treba omalovažavati našu pobjedu nad Nigerijom. Neki favoriti nisu pobijedili, no vjerujem da će se sve posložiti i sjesti na svoje mjesto. Danas svi igraju nogomet, svi daju svoj maksimum i bodovi se ne mogu upisivati unaprijed"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri