U sjećanje na poginule branitelje

Selekcija veterana HNS-a na 26. memorijalu u Gornjem Draganecu

19.06.2018.

Selekcija veterana HNS-a na 26. memorijalu u Gornjem Draganecu
Foto: Arhiva HNS

Nogometni klub Draganec iz Gornjeg Draganeca organizira tradicionalni memorijalni turnir u sjećanje na poginule branitelje, nekadašnje igrače kluba, Josipa Bukovića, Ivicu Šaljka i Josipa Vukelića.

Ove je godine, na 26. memorijalni turnir - jedan od najstarijih u Hrvatskoj - klub pozvao Selekciju veterana Hrvatskog nogometnog saveza, koji su rado uveličali ovaj događaj.

NK Draganec natječe se u 1. ŽNL Bjelovarsko-bilogorske županije, a mjesto sa 650 stanovnika osim seniora ima i mlađe uzraste -  juniore i U-8.

U sklopu proslave, Selekciji veterana HNS-a suprotstavili su se seniori, trećeplasirana momčad 1. ŽNL. Plaketu za sjećanje na gostovanje Selekcije veterana HNS-a predsjedniku skupštine Nenadu Kojiću i kapetanu momčadi Silviju Stupariću uručio je član Komisije za veteranski nogomet IO HNS-a, Petar Jurčević.

U vrlo lijepom i prijateljskom ambijentu Selekcija veterana HNS-a pobijedila je 8:5, a izborniku Robertu Uroiću odazvali su se Branko Fišter, Goran Vincetić, Zoran Kastel, Stipe Brnas, Alen Mrzlečki, Željko Župetić, Sergej Jakirović (3), Miljenko Mumlek (3), Robert Regvar, Krešimir Čivrag (1), Krešimir Marušić, Branimir Bizjak, Darko Vučić, Mijo Kovačević, Siniša Klobučar, Saša Dmitrović i Robert Radić (1), uz službenog predstavnika Nenada Stražanca.

Foto: Arhiva HNS

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri