Lijepa priča u Rusiji

Lovren: "Mislim da možemo nadmašiti generaciju '98"

05.07.2018.

Lovren: "Mislim da možemo nadmašiti generaciju '98"
Foto: Drago Sopta/HNS

Reprezentativni branič Dejan Lovren na svoj je rođendan u Sočiju razgovarao s predstavnicima medija te najavio utakmicu s Rusijom.

Rusija - Hrvatska
SP 2018., četvrtfinale
7. srpnja 2018., 20:00 CET
Stadion Fišt, Soči

Reprezentativni put  

"Proživio sam mnoge uspone i padove, a najviše mi je bilo žao što sam preskočio EP 2016. godine u Francuskoj. No, nadam se da sam to uspio ispraviti svojim sadašnjim igrama i da možemo napraviti jednu lijepu priču iz ovog Svjetskog prvenstva"

Generacija '98 

"Izrazito poštujemo generaciju '98 jer su postigli najveći uspjeh hrvatske reprezentacije. Sjećam se da mi je mama vrištala od sreće svaki puta kada smo zabili gol ili prošli dalje. Svim je budućim generacijama bio teret da to nadmaše, i nisu uspjeli u posljednjih 20 godina, ali ja vjerujem u ovu momčad i mislim da to možemo. Treba nam se poklopiti i malo sreće, no uvjeren sam da možemo i dalje od njih"

Važnost obrambenih igrača

"U današnjem je nogometu potpuno normalno da vezni igrači i napadači dobiju više pohvala, ali mi odradimo svoj posao kako znamo i sretni smo ako ga dobro odradimo, pogotovo bez primljenog pogotka. Ne brinemo se previše zbog pohvala, najzadovoljniji smo kada je izbornik sretan s našim izvedbama"

Pristup susretu s Rusijom

"Svaka nas momčad može iznenaditi, ali mislim da imamo dovoljno iskustva i znanja da se možemo prilagoditi bilo kome. Sigurno će biti teško, i mi i Rusi imamo veliki motiv"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri