Poseban karakter Vatrenih

Vrsaljko: "Volimo pričati na terenu", Strinić: "Smoći ćemo snage"

12.07.2018.

Vrsaljko: "Volimo pričati na terenu", Strinić: "Smoći ćemo snage"
Foto: Drago Sopta/HNS

Bočni braniči hrvatske reprezentacije, Ivan Strinić i Šime Vrsaljko, vjeruju kako će Vatreni imati snage za dobru prezentaciju u finalu Svjetskog prvenstva.

Ivan Strinić

"Moramo se usredotočiti na ono što nas sada čeka, susret s Francuskom. Ne znam ni ja odakle crpimo snagu, ali isto ćemo napraviti i u finalu. Smoći ćemo snage za takav dvoboj"

Šime Vrsaljko

"Oduvijek govorim da ova reprezentacija ima poseban karakter i uvijek se zna izvući iz negativnog rezultata. Treba se znati posložiti kada primite pogodak u prvim minutama, a mi smo nakon njega bili još bolji i ubacili u brzinu više. Dominirali smo fizički, taktički i tehnički. Svjesni smo da možemo. Iza nas su bile dvije teške utakmice, protiv Danske i Rusije, koje su bile možda i teže od ove protiv Engleske. Sada ćemo se naspavati, odmoriti i slijedi nam ono najslađe. Englezi su govorili da smo umorni i potrošeni, ali oni su na kraju tako izgledali. To je karakter, mi više volimo pričati na terenu. Oni su nas podcijenili, i to se uvijek tako vrati. Mi smo došli osvojiti SP, imamo tu moć jer svi radimo svoj posao. Kroz medije se provlačilo da neću moći igrati, ali uz pomoć naših liječnika i fizioterapeuta - kojima ovim putem zahvaljujem - osposobljen sam. To je bogatstvo ove reprezentacije. Pišemo povijest, ali ne želimo ni sada stati" 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri