Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Ženska > A

Vatreni zaslužili uspjeh

Vida: "Srce nam je
puno, ponosni s
medaljom oko vrata"

16.07.2018.
Vida: "Srce nam je puno, ponosni s medaljom oko vrata"
foto: Getty Images
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Domagoj Vida, branič hrvatske nogometne reprezentacije, govorio je po osvajanju srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Medalja oko vrata

"Hvala svima na podršci. I sretni smo i tužni, napravili smo veliku stvar, ali naposljetku izgubili u finalu. No, moramo ponosno hodati s medaljom oko vrata. Pokazali smo na terenu i van njega da smo zaslužili ovakav uspjeh"

Dobra utakmica

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, možda i najbolju do sada, i nismo zaslužili onako primiti prva dva gola. No, Francuska je zasluženo pobijedila i čestitamo im na naslovu, a nama će to biti motiv i pokazatelj da možemo igrati sa svima. Kreću Liga nacija i kvalifikacije za Europsko Prvenstvo, ali sada idemo prvo proslaviti s našim ljudima"

Najveća nagrada

"Najveća je nagrada što smo narod učinili ponosnim, što smo svi disali kao jedan slaveći naše pobjede. Ovo je sve za njih. Srce nam je puno, siguran sam da smo se svima odužili na terenu"

Učitaj više